SENZACIJA U SEVOJNU: Jesenjeg vicešampiona savladao poslednjeplasirani tim Keja iz Čačka! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.04.2023

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I pored velikih kadrovskih problema, velikom željom i borbenošću stigli su gosti do sva tri boda.

SENZACIJA U SEVOJNU: Jesenjeg vicešampiona savladao poslednjeplasirani tim Keja iz Čačka! (VIDEO)

Foto: FK Kej Čačak

U okviru 17. kola Zapadno moravske zone ekipa Sevojna ugostila je sastav Keja iz Čačka, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg gosta rezultatom 4:1.

Republika

Domaćin susreta je u ovaj duel ušao sa druge pozicije na tabeli na kojoj se nalazio sa 32 osvojena boda, dok je sastav Keja na poslednjem mestu u ligi sa samo četiri osvojena boda.

Takođe, treba napomenuti da je ekipa Sevojna dugogodišnji član zonskog ranga, dok je kolektiv Keja veoma mlad, klub je osnovan 2012. godine i ovo je njihova debitanska sezona u petom fudbalskom rangu naše države.

Od prvog minuta susreta domaći tim je imao više loptu u nogama, diktirao je tempo utakmice i bilo je samo pitanje vremena kada će kapitulirati odbrana gostiju.

Igrao se 32. minut kada je Nenad Cvetković uspeo da pošalje loptu iza leđa golmana Marka Terzića, 1:0 za Sevojno. Činilo se da će ovo biti nova rutinska pobeda domaćeg tima, ali nije bilo tako.

Na golu Keja je na ovom susretu zbog nedovoljnog broja igrača stajao štoper, Marko Terzić. Nekoliko puta je "golman" gostiju pravovremenim izalascima sprečavao šanse igrača Sevojna. 

Pred sam kraj prvog poluvremena, Ivan Fajt je skoro sa centra krenuo u solo prodor ka golu protivnika, njegov silovit udarac sa nekih 18 metara završio je u mreži Sevojna, 1:1.

Republika

Foto: FK Kej Čačak

Ekipa Keja na gostovanju sastavu Sevojna

Na startu drugog poluvremena, Igor Malenović (inače pomoćni trener) jedina izmena za goste na ovom susretu, zamenio je Nebojšu Šunderića (bonus igrača koji je od starta igrao povređen).

Tokom celog drugog poluvremena gostujući tim je bio u podređenoj poziciji, ređale su se prilike na polovini Keja, ali su iste od strane gostujućih igrača uspešno sprečavane.

Situacija na terenu je bila takva da su mnogi mislili da će otpor Keja "pući" pred sam kraj meča, ali se onda dešava veliki obrt.

Nakon jednog prekinutog napada Sevojna, sevnula je kontra na drugom delu terena, brzonogi Živko Aleksandrić je sa svoje polovine stigao do kaznenog prostora domaćina, prevario je dva odbrambena igrača i odličnim udarcem savladao je golmana Krća, 2:1 za Kej.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika Sport (@nizelige5)

 

Do kraja susreta nije bilo promene rezultata, gostujući igrači su izgledali "zbunjeno" posle vođstva protivnika i kao da nisu imali prisebnosti da dođu barem do boda.

Sevojno - Kej (Čačak) 1:2 (1:1)

Sevojno: Krća, Nedović, Stranjaković, Ristanović, Karadarević, Davidović (od 24' Radović), Ječemenica, Bralušić, Cvetković (od 75' Baranac), Ivanović, Stanić

Kej: Terzić, Šundarević (od 54' Malenović), Bjelanović, Bogosavljević, Tošić, Simić, Kusić, Bogićević, Aleksandrić, Fajt, Krdžić

Ovom pobedom ekipa Keja je stigla do sedam osvojenih bodova, ali je prvi tim iznad zone ispadanja na devet bodova udaljenosti. Sastav Sevojna je spao sa drugog na četvrto mesto na tabeli.

U sledećem kolu Kej dočekuje Jasen iz Brodareva, dok tim Sevojna gostuje Lazarici u Prilipcu. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading