ODLIČAN MEČ U KUPCIMA: Domaći tim je golom pred kraj prvog poluvremena osigurao sva tri boda!

Autor:

Sport

16.04.2023

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti su tek posle primljenog gola zaigrali kako "umeju".

ODLIČAN MEČ U KUPCIMA: Domaći tim je golom pred kraj prvog poluvremena osigurao sva tri boda!

Foto: FK Majdevo Kupci

Na stadionu u Kupcima u okviru 21. kola Zone Zapad juče je odigran duel između domaće ekipe Majdevo-Kupci i Vinogradara iz Zleginja. Prvi susret ova dva tima završen je podelom bodova, rezultat je glasio 2:2.

Republika

Ekipa Majdeva je u ovaj susreta ušla sa deobe osme pozicije na tabeli (24 boda), dok su gosti sa sedam bodova više bili na petom mestu. 

Po veoma lepom i sunčanom vremenu, pred oko 300 gledalaca viđena je odlična utakmica. Od samog starta meča lopta je nešto više vremena provodila u posedu domaćih igrača.

U prvih pola sata igre beležimo par poluprilika na obe strane, ali su mreže mirovale.

Prva ozbiljnija i ispostaviće se gol situacija zabeležena je u 41. minutu kada se zatresla mreža Vinogradara. Odličnu loptu upućenu sa sredine terena prihvatio je Bogićević, koji je sa desne strane centrirao, a najbolje se u kaznenom prostoru gostiju snašao Đorđe Pavlović koji glavom postiže gol za 1:0.

 

 

Odmah na startu drugog dela igre u redovima Vinogradara izvršene su dve promene, dok je startnih 11 za Majdevo ostalo izašlo i na nastavak meča.

Kontrolisali su meč domaći igrači, gosti su kako je vreme odmicalo krenuli dosta agresivnije, što je ostavljalo prostor Majdevu za "izlete" ka golu protivnika. 

Fokusirali su se igrači Majdeva pre svega da ne prime gol, i da preko brzih promena poseda stignu do novog uvećanja prednosti. 

Mogli su gosti pred sam kraj susreta da dođu do izjednačenja, ali je manjak koncentracije u završnici njihovih akcija uticao da ne bude promene rezultata.

Majdevo-Kupci - Vinogradar (Zleginje) 1:0 (1:0)

Majdevo-Kupci: Miletić, N. Pavlović, Pantić, Jevtić, Savić, Milojević, Antić (od 60' Aleksić), Stojadinović (od 87' Simonović), Stojković, Bogićević (od 60' Kojić), Đ. Pavlović (od 68' Radojković)

Vinogradar: Radulac, Gašić, Čukuranović (od 58' I. Nikolić), D. Nikolić, Knežević, Maksić, Miladinović, Jovanović (od 46' Veličković), Zdravković, Lisinac (od 58' Todorović), Milovanović (od 46' Petković) 

U sledećem kolu ekipa Majdeva gostuje Župi iz Aleksandrovca, dok sastav Vinogradara dočekuje Rembas iz Resavice

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading