USPEŠAN DEBI RADIVOJEVIĆA: Taktička postava novog trenera Orlova donela tri boda na veoma teškom gostovanju ekipi Trstenika PPT!

Autor:

Sport

16.04.2023

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jako bitna tri boda za tim iz Jasenova.

USPEŠAN DEBI RADIVOJEVIĆA: Taktička postava novog trenera Orlova donela tri boda na veoma teškom gostovanju ekipi Trstenika PPT!

Foto: FK Orlovi Jasenovo

U okviru 21. kola Zone Zapad ekipa Trstenika PPT ugostila je sastav Orlova iz Jasenova, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg gosta rezultatom 3:0.

Republika

Domaćin susreta je u ovaj duel ušao sa bodovnim saldom koji je bio na broju 43, što je bilo dovoljno za četvrtu poziciju na tabeli, samo tri boda manje u odnosu na lidera. Orlovi iz Jasenova su u Trstenik stigli sa deobe 12. mesta.

Ekipa Orlova je u ovaj meč ušla sa novim šefom stručnog štaba, bio je ovo duel na kojem je debitovao Ivan Radivojević.

Velika borba viđena je na Stadionu kraj Morave u Trsteniku, gosti su taktičkom postavkom u velikoj meri neutralisali igru domaćina.

Posle klasičnog ispitivanja snaga beležimo prve ozbiljnije prilike na meču, mogli su gosti do vođstva sredinom prvog dela igre, ali im to nije pošlo za nogom.

U 17. minutu Branković Miloš je zbog povrede svoje mesto na terenu ustupio Lazaru Terziću, ali to nije poremetilo igru Orlova.

Pred sam kraj prvog dela igre, kada su mnogi mislili da će se na odmor otići bez golova, dešava se veliki obrt. Prodor po levoj strani Radivojevića, njegova pravovremena asistencija ka Milu Mićunoviću koji smešta loptu u mrežu, 1:0 za tim iz Jasenova.

Odmah na startu drugog dela izvršene su tri izmene u domaćem taboru. 

Pokušavali su igrači Trstenika kroz posed da probiju odličnu postavljenu protivničku ekipu, ali je taktika Orlova u drugom delu bila pre svega da se odbrani svoj gol, i da ukoliko se ukaže prilika iz brze promene poseda ugrozi domaćin.

Mogli su gosti do dupliranja prednosti, ali je Petrović zatresao prečku, dok je Radivojević odličnu priliku propustio..

Promašaji u drugom delu gostujućih igrača umalo su kažnjeni u 70. minutu kada se Miljković našao u situaciji 1 na 1, prošao je golmana Brkića, ali je "najlakši" posao slanja lopte u praznu mrežu bio težak zadatak za njega.

Do kraja meča domaći tim je ostao sa devet igrača u polju, prrvo je Đorđe Đorđević "zaradio" direktan crveni karton, a samo dva minuta kasnije ranije na tuširanje otišao je i Smiljković zbog duplog žutog.

Trstenik PPT - Orlovi (Jasenovo) 0:1 (0:1)

Trstenik PPT: Tatić, Stojaković (od 46' Kostić), Aksentijević (od 46' N. Đorđević), Batoćanin, Miljković, Đ. Đođević, Krstić, Grujić (od 46' Marisavljević), Đonić, Smiljković, Savić

Orlovi: Brkić, Maletić, Aćimović, Mićunović, Petronijević (od 90'+1' Milovanović), Petrović, Maskimović, Branković (od 17' Terzić), Vukajlović, Radivojević (od 90' Marković), Mijaličić

Ovim trijumfom ekipa Orlova je ostala "sama" na deobi 12. mesta sa dvadeset jednim osvojenim bodom, dok je Trstenik ostao na četvrtom mestu, ali je zaostatak za liderom sada šest bodova. 

U sledećem kolu Orlovi dočekuju ekipu Mladi Borac iz Sedlara, dok ekipa Trstenika gostuje Blagotinu iz Poljne.

BONUS VIDEO: 

 

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading