ORLOVIMA CEO PLEN U POLJNI: Golovima pred kraj meča tim iz Jasenova osvojio jako vredne bodove protiv ekipe Blagotina!

Autor:

Sport

02.04.2023

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle prva tri boda ovog proleća odmah je napravljen i pomak na tabeli.

ORLOVIMA CEO PLEN U POLJNI: Golovima pred kraj meča tim iz Jasenova osvojio jako vredne bodove protiv ekipe Blagotina!

Foto: FK Blagotin Poljna

U subotu je na stadionu u Poljni odigran duel između domaćina Blagotina i Orlova iz Jasenova. Gostima su bodovi bili preko potrebni kako ne bi razmišljali o borbi za opstanak i na kraju su uspeli da ih osvoje. 

Republika

U okviru prolećnog dela prvenstva Zone Zapad, ekipa Blagotina je na tri susreta upisala šest bodova, dok je sastav iz Jasenova i dalje bez bodova od nastavka šampionata.

Na terenu u Poljni igrao se jako tvrd i čvrst fudbal od samog starta, a i gotovo tokom celog meča, bez nekih većih prilika na obe strane.

Tokom prvog poluvremena golmani skoro da nisu imali ozbiljnije intervencije, pa se na pauzu otišlo najnepopularnijim rezultatom, 0:0.

Glavni sudija meča, Miodrag Milošević je u prvom delu pokazao četiri žuta kartona, po dva na obe strane. 

I posle desetominutne pauze situacija na terenu se nije promenila, ali su gosti nešto ofanzivnijim pristupom krenuli sa stvaranjem prilika pred golom Brkića.

U prvoj ozbiljnijoj šansi saveznik gostima bila je prečka, pa nije došlo do promene rezultata.

Nedugo zatim još jedna odlična prilika za vođstvo domaćina, ali su gosti uspešno otklonili opasnost iz svog kaznenog prostora.

Kako je vreme odmicalo, sve je ličilo da će se ovaj susret završiti bez golova na obe strane, ali se onda dešava situacija u 87. minutu posle koje dolazi do promene rezultata.

Tri minuta pre isteka regularnog toka vremena gosti su dobili priliku iz slobodnog udarca da ugroze gol domaćina, i uspeli su da je iskoriste. Dušan Vukajlović je uputio loptu koja je završila iza leđa golmana Mitića za prednost Orlova od 1:0.

Odmah posle primljenog gola domaći tim je krenuo na sve ili ništa, pokušavali su igrači Blagotina da do kraja susreta dođu barem do boda, ali nisu uspeli u tome.

Tačku na meč stavlja Milo Mićunović u drugom minutu produžetka za končanih 2:0 u korist gostujućeg tima.

Blagotin (Poljna) - Orlovi (Jasenovo) 0:2 (0:0)

Blagotin: Mitić, MIlojević, Obradović, Tavrić (od 72' Mađarac), Vasiljević, Panić, Marković, Stanojković, Simović, Miladinović (od 84' Adžić), Stanojević

Orlovi: Brkić, Marković, Jevtić, Aćimović, Milovanović, Radivojević, Mićunović (od 90'+4' Nikolić), Petronijević (od 89' Terzić), Petrović, Maksimović, Vukajlović

Posle prvih bodova od starta prolećnog dela ekipa Orlova je od 13. pozicije došla do deobe desete, dok je sastav Blagotina spao za jedno mesto i sada je sedmoplasirani tim na tabeli. 

U sledećem kolu Orlovi dočekuju Slogu iz Despotovca, dok Blagotin gostuje OFK Lugomiru.

BONUS VIDEO: 



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading