SVI PUTEVI VODE NA MONUMENTAL: Tigrovi traže trijumf protiv najskuplje ekipe u istoriji takmičenja! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.04.2023

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon više od pet meseci koliko j trajala zimska pauza, "bubamara" će se konačno zakotrljati i u čačanskom gradskom fudbalskom rangu.

SVI PUTEVI VODE NA MONUMENTAL: Tigrovi traže trijumf protiv najskuplje ekipe u istoriji takmičenja! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Tigrovi Mija Gold Preljina

Najlepše godišnje doba donosi i start borbe za bodove u okviru Gradske lige Čačak, a već na samom startu prolećne borbe za bodove, na preljinskom "Monumentalu" očekuje nas zanimljiv duel u kojem će domaći Tigrovi Mija Gold dočekati Mršince iz istoimenog mesta.

 

Fudbaleri iz Preljine prvi deo šampionata u čačanskoj gradskoj ligi okončali su sedmoj poziciji, a prethodnu jesen okončali su sa dva uzastopna trijumfa (Morava Mojsinje 3:0 i Budućnost Stančići 2:1) kojima su znatno poboljšali bodovni saldo i nadaju se da proleće može biti berićetno i da ekipa načini prodor ka vrhu tabele.

Premijerni susret donosi dvoboj protiv ekipe Mršinca, ekipe koja se u ovom momentu smatra jednom od najskupljih ekipa koja je ikada igrala u navedenom rangu takmičenja i u čijem rosteru se nalazi nekolicina fudbalera koji bi po kvalitetu mogli da nose opremu klubova zonskog fudbalskog ranga.

I pored svega navedenog, optimizam u Preljini ne jenjava i svi u klubu se nadaju da proleće mogu započeti "velikim skalpom". Treba napomenuti da je prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan trijumfom Mršinca rezultatom 3:1. Kada je reč o istoriji međusobnih mečeva, dve ekipe su se tri puta sastale. Mršinci su dva puta slavili, dok je jedna pobeda pripala Tigrovima uz gol koeficijnt 6:5 u korist ekipe koja će narednog vikenda gostovari u Preljini.

 

- Gradska liga Čačak, 20. kolo:

Tigrovi Mija Gold (Preljina) - Mršinci (Mršinci)

Stadion: "Monumental" u Preljini

Datum: Nedelja, 16. april

Početak: 16.30 časova

- Parovi 20. kola Gradske lige Čačak:

Lugovi (Čačak) - Budućnost (Stančići)

Remont (Čačak) - Planinac (Vujetinci)

Tigrovi Mija Gold (Preljina) - Mršinci (Mršinci)

Malba (Žaočani) - Morava (Mojsinje)

Vujan (Prislonica) - Gaučosi (Čačak)

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading