NAJVEĆE MOGUĆE ISKUŠENJE SLEDI NA SAMOM STARTU: Pitanje šampiona rešava se u prolećnoj premijeri?

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.04.2023

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zimska pauze je okončana i klubovi konačno mogu krenuti u borbu za bodove...

NAJVEĆE MOGUĆE ISKUŠENJE SLEDI NA SAMOM STARTU: Pitanje šampiona rešava se u prolećnoj premijeri?

Foto: FK Mladost Uzovnica

Drugog dana meseca aprila 2023. godine startuje prolećni deo takmičenja u okviru Opštinske lige Ljubovija, a ljubitelji fudbala imaće prilike da već u premijeri drugog dela šampionata uživaju u velikom derbiju nakon kojeg će mnogo toga biti jasnije.

 

Opštinska liga Ljubovije u aktuelnoj sezoni broji pet klubova, a nakon jesenjih borbi na čelu tabele izdvojile su se ekipe Mladosti iz Uzovnice i Azbukovice iz Crnče koje su u prvih šest odigranih prvenstvenih mečeva zabeležile po pet pobeda i jedan poraz i sa 15 bodova drže čelnu poziciju na tabeli, s tim što je ekipa Mladosti trenutno bolje kotirana zahvaljujući gol koeficijentu (+22 u odnosu na +16).

Upravo dve navedene ekipe odmeriće snagu u prvom prolećnom kolu na igralištu u Uzovnici, a pobednik ovog meča biće blizu ostvarenja cilja, plasmana u viši rang takmičenja, Međuopštinsku ligu Jadar.

Treba napomenuti da domaćin pred navedeni susret ima i dodatni motiv više, s obzirom da su u prvom delu šampionata poraženi upravo od ekipe Azbukovice. U okviru četvrtog prvenstvenog kola, u Crnči domaćin je slavio rezultatom 3:1.

U drugom susretu prolećne premijere, ekipa Crnče dočekuje Grabovicu iz Gornje Bukovice i biće to lepa prilika da domaćin stigne do prvih ovosezonskih bodova pošto će prema dostupnim informacijama, po prvi put u aktuelnoj sezoni nastupiti u punom sastavu, a ljubitelji fudbala očekuju dobru fudbalsku predstavu koju če ispratiti veliki broj pogodaka.

Slobodna u ovom kolu je ekipa Selenca iz istoimenog mesta.

Foto: FK Mladost Uzovnica

Veliki derbi celokupnog šampionata

 

- Opštinska liga Ljubovija, 9. kolo:

Mladost (Uzovnica) - Azbukovica (Crnča); 2. april u 11 časova

Crnča (Crnča) - Grabovica (Gornja Bukovica); 2. april u 16 časova

Selenac (Selenac) - slobodan

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading