VELIKA ČAST: Jedinstvo sa Uba i Crvena zvezda predstavljaju Srbiju na turniru koji će okupiti fudbalske velikane sa eks-Ju prostora!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.04.2023

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prepoznat je kvalitet njihovog rada.

VELIKA ČAST: Jedinstvo sa Uba i Crvena zvezda predstavljaju Srbiju na turniru koji će okupiti fudbalske velikane sa eks-Ju prostora!

Foto: FK Jedinstvo Ub

Fudbaleri Jedinstva sa Uba vode veliku borbu u ovosezonskoj Prvoj ligi Srbije oko plasmana u plej-of fazu takmičenja, čime bi i definitivno ostvarili zacrtane ciljeve, a sebi možda otvorili i vrata plasmana u baraž za popunu elitnog ranga srpskog klupskog fudbala.

 

I pored jasne činjenice da su sve misli ljudi u klubu usmerene ka ostvarenju što boljeg rezultata seniorskog sastava, klub mnogo pažnje posvećuje i mlađim kategorijama. Pregoran rad prepoznat je i van granica Srbije i pionirski sastav crveno-belih sa Uba dobio je poziv da predstojećeg leta u Zagrebu učestvuje na Memorijalnom turniru koji će okupiti najbolje fudbalske kolektiva sa prostora nekadašnje SFR Jugoslavije.

Srbiju će pored kluba sa Uba kojeg predvodi trener Nemanja Blažić predstavljati i ekipa Crvene zvezde, a pored timova iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Severne Makedonije, na turniru će se pojaviti i češka Zbrojovka iz Brna.

Turnir će okupiti 16 klubova: Crvena zvezda i Jedinstvo Ub (Srbija), Dinamo Zagreb, Hadjuk Split, Osijek, Rijeka, Lokomotiva Zagreb, Varaždin, Gorica i HAŠK (Hrvatska), Olimpija Ljubljana i Krško (Slovenija), Sarajevo i Željezničar (Bosna i Hercegovina), Škendija (Severna Makedonija) i već pominjana Zbrojovka Brno (Češka Republika).

Foto: FK Jedinstvo Ub

Učesnici Memorijalnog turnira u Zagrebu

 

Turnir je na programu od 9. do 11. juna u Zagrebu.

Treba podsetiti da se pionirska selekcija ubskog kluba takmiči u Pionirskoj ligi Kolubarsko-mačvanske grupe i trenutno se nalaze na osmoj poziciji sa skorom od devet pobeda, dva remija i sedam poraza.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading