NAKON SMENE TRENERA, DOŠLO JE I DO PROMENE NOSIOCA KAPITENSKE TRAKE: Pred teško gostovanje klub je imenovao novog vođu na terenu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.04.2023

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoće li najnovije kadrovske promene doneti rezultatsko poboljšanje?

NAKON SMENE TRENERA, DOŠLO JE I DO PROMENE NOSIOCA KAPITENSKE TRAKE: Pred teško gostovanje klub je imenovao novog vođu na terenu!

Foto: FK Omladinac Novi Banovci

Turbulentnih mesec dana je iza fudbalera Omladinca iz Novih Banovaca. Četvrtog dana meseca marta, nakon gostovanja u Bečeju i trijumfa protiv renomiranog protivnika (2:1) u prvom kolu nastavka šampionata, činilo se da će proleće biti berićetno, ali je usledilo 14 dana u kojima je klub ne samo doživeo rezultatski brodolom, već su nastupile i kadrovske promene od kojih se očekuje da u narednom periodu daju željene rezultate.

 

Više puta je pominjano da je trener Nikola Drinčić, nakon poraza u duelu protiv kulskog Hajduka 1912 napustio kormil kluba, a na njegovo mesto stigao je Igor Ležaić koji u prethodna dva susreta nije uspeo da načini rezultatski pomak. Klub je i pod njegovom rukovodećom palicom doživeo dva neuspeha (Borac Šajkaš 0:3 i Kabel Novi Sad 1:3), a ceh je ovoga puta platio kapiten Marko Vučetić sa kojim je klub prekinuo saradnju.

Usled svin događanja, a pred duel sa ekipom Tise u Adorjanu, rukovodstvo novobanovačkog srpskoligaša je imenovalo novog kapitena ekipe. Ubuduće će ekipu sa trakom na mišici nositi Nikola Maksimović.

O novom kapitenu govorio j i treenr Igor Ležaić:

- Može da bude vođa, ima liderske karakteristike i uživa poverenje. Došao je prošlog legćta, nametnuo se i na njega možemo da računamo kao na maksimalno odgovornog.

Foto: FK Omladinac Novi Banovci

Trener Igor Ležaić prilikom promocije

 

- Nikola Maksimović:

Datum rođenja: 1. juč 1995. godine

Mesto rođenja: Beograd

Pozicija u timu: Defanzivni vezni

Igračka karijera: Zemun U-19 (Zemun), Krka Novo Mesto U-19 (Slovenija), Krka Novo Mesto (Slovenija), Rakovica (Beograd), Radnički (Obrenovac), Borac (Sakule), 1. maj (Ruma), Omladinac (Novi Banovci)

Naredni susret u okviru Srpske lige Vojvodina, fudbaleri Omladinca igraju u nedelju 2. aprila sa početkom od 16 časova u Adorjanu protiv ekipe Tise.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading