SAD, ILI NIKAD: Trijumf nad liderom može otvoriti rajska vrata višeg ranga - SVI NA STADION, klubu je neophodna podrška vernih navijača!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

30.03.2023

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobeda u predstojećem duelu donosi mnogo toga...

SAD, ILI NIKAD: Trijumf nad liderom može otvoriti rajska vrata višeg ranga - SVI NA STADION, klubu je neophodna podrška vernih navijača!

Foto: Plavi vukovi Mramorak

Fudbaleri Proletera iz Mramorka u dva uvodna prolećna kola u okviru Druge južnobanatske lige Zapad ostvarili su isto toliko trijumfa. Pred kaznenom ekspedicijom u plavo-beloj sportskoj opremi "oružje su položile" ekipe Omladinca iz Deliblata (3:1) i pančevačkog Mundiala (3:0), a sada je pred Mramorčanima najveće iskušenje u dosadašnjem toku nastavka šampionata.

 

U okviru 17. kola popularne južnobanatske "Segunde" ekipa Proletera dočekuje aktuelnog lidera iz Barande, ekipu Radničkog. Prethodnog vikenda Radnički je trijumfom nad Omladincem iz Opova iskoristio kiks Budućnosti iz Banatskog Brestovca koja je ubedljivo poražena u Jabuci od Jugoslavije rezultatom 4:1, čime se klub iz Barande nakona punih pet i po meseci vratio na čelnu poziciju.

Ovoga puta, eventualnim trijumfom Proleter ima lepu priliku ne samo da smanji aktuelni bodovni zaostatak za vodećim dvojcem, već da se i direktno uključi u borbu za plasman u viši rang takmičenja, ili barem baraž za popunu Područne fudbalske lige Pančevo koje obezbeđuje druga pozicija na kraju ligaškog dela takmičenja.

Foto: FK Proleter Mramorak

Veliki derbi 17. kola južnobanatske "Segunde"

 

- Druga južnobanatska liga Zapad, 17. kolo:

Proleter (Mramorak) - Radnički (Baranda)

Stadion: FK Proleter u Mramorku

Datum: Nedelja, 2. april

Početak: 16 časova

Rukovodstvo kluba iz Mramorka poziva svoje verne pristalice da u nedelju podrže svoju ekipu u veoma važnom susretu koji mnogo toga može klubu da donese, a istovremeno da se revanširaju Baranđanima za ubedljiv poraz u jesenjem delu šampionata kada je Radnički 9. oktobra prethodne godine slavio rezultatom 4:1, što je ujedno i poslednji ligaški poraz Proletera u aktuelnoj sezoni.

Istovremeno, klub je informisao javnost da sve pristalice Proletera u narednom periodu mogu postati članovi kluba kupovinom članske karta kojom i direktno pomažu funkcionisanju sportskog kolektiva iz Mramorka. Svi zainteresovani, informacije o članskim kartama mogu dobiti putem zvanične Instagram stranice FK Proleter Mramorak.

Foto: FK Proleter Mramorak

Kupovinom članske karte pomažete funkcionisanje kluba

 

- Parovi 17. kola, Druge južnobanatske lige Zapad:

Proleter (Mramorak) - Radnički (Baranda)

Mundial (Pančevo) - BSK Bavanište (Bavanište)

Omladinac (Deliblato) - Mladost (Vojlovica)

Stari Tamiš (Stari Tamiš) - Jugoslavija (Jabuka)

Budućnost (Banatski Brestovac) - Omladinac (Opovo)

* Svi mečevi na programu su u nedelju 2. aprila sa početkom od 16 časova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading