SVE VIŠE PAŽNJE POKLANJAJU INTERAKCIJI SA NAVIJAČIMA: Klub užurbano radi na jačanju marketinških aktivnosti!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.03.2023

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored ostvarenja na fudbalskom terenu, neophodno je posvetiti pažnju i predstavljanju u javnosti.

SVE VIŠE PAŽNJE POKLANJAJU INTERAKCIJI SA NAVIJAČIMA: Klub užurbano radi na jačanju marketinških aktivnosti!

Foto: FK Proleter Mramorak

Fudbalski klub Proleter iz Mramorka više od jedne decenije takmiči se u okviru Druge južnobanatske lige, a u aktuelnoj 2022/23 sezoni nalazi se u vrhu tabele popularne "segunde".

 

Pored rezultatskih ostvarenja jasno je da klub raste iz dan u dan, a u prilog navedenoj činjenici govori podatak da klupsko rukovodstvo užurbano radi na marketinškim aktivnostima kojima želi da sportski kolektiv u što boljem svetlu prikaže ne samo ljubiteljima fudbala u mestu koje se nalazi u opštini Kovin, već i kompletnoj srpskoj sportskoj javnosti.

U tom cilju pokrenuta je i zvanična klupska stranica na društvenoj mreži Instagram putem koje će svi ljubitelji fudbala imati prilike da se blagovremeno inforimišu o aktivnostima kluba, ali i da aktivno učestvuju u njenoj izradi davanjem predloga i sugestija.

Foto: FK Proleter Mramorak

Nova klupska Instagram stranica

 

Kada je reč o sportskim aktivnostima, kao što je već rečeno, Proleter izMramorka se trenutno nalazi na trećoj poziciji Druge južnobanatske lige Zapad sa šest bodova manje u odnosu na lidera Radnički iz Barande. U uvodna dva prolečna kola ekipa je zabeležila isto toliko trijumfa. U premijernom susretu nastavka šampionata savladali su u Deliblatu ekipu Omladinca rezultatom 3:1, da bi prethodnog vikenda na svom terenu bili bolji od pančevačkog Mundiala 3:0.

 

Već narednog vikenda na programu je veliki derbi ovog ranga takmičenja. U Mramorak stiže sportski kolektiv iz Barande i biće to lepa prilika da ekipa Proletera stigne i na korak od same liderske pozicije.

Najznačajniji susret 17. kola južnobanatske "segunde" na programu je u nedelju 2. aprila sa početkom od 16 časova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading