DOŠLO JE VREME DA SE ZA TROFEJ BORI: Svi putevi vode u Mionicu - Ribnica i Radnički ispisuju nove stranice istorije!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.03.2023

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednik može biti samo jedan.

DOŠLO JE VREME DA SE ZA TROFEJ BORI: Svi putevi vode u Mionicu - Ribnica i Radnički ispisuju nove stranice istorije!

Foto: FS Kolubarskog okruga

Kup takmičenje j stiglo do svoje same završnice, a sve oči fudbalske javnosti danas će biti usmerene ka Mionici gde će dve najbolje ekipe ovosezonskog takmičenja odlučivati o nosiocu prvog trofeja u okviru Fudbalskog saveza Kolubarskog okruga.

 

Dve ekipe koje se odlično poznaju i koje se takmiče u istom rangu takmičenja, Ribnica iz Mionice i Radnički iz Valjeva danas će na igralištu u Mionici, na adresi Ribnički put bb odigrati odlučujući susret nakon kojeg će pobednik u svoje vitrine uneti prvi ovosezonski trofej.

U aktuelnoj 2022/23 sezoni obe ekipe se takmiče u okviru Zone Kolubarsko-mačvanske, ali su im ostvarenja potpuno drugačija. Ekipa Ribnice se nalazi na samom začelju tabele, ali su fudbaleri iz Mionice prethodnog vikenda ubedljivo savladali OFK Osečinu rezultatom 3:0 čime su stigli do bodova kojima ostaju u trci za opstanak u zonskom rangu takmičenja.

Sa druge strane valjevski Radnički se nalazi u gornjem domu i u nastavku takmičenja mogu biti daleko mirniji s obzirom da su daleko od borbe za opstanak, ali i težnje ka vrhu tabele u ovom momentu su nedostižne pošto aktuelni lider iz Vrela u ovom momentu ima 11 bodova više. Prethodnog vikenda Radnički je na svom terenu remizirao u duelu sa Borcem iz Lešnice rezultatom 1:1.

U aktuelnoj sezoni, finalisti Kupa FS Kolubarskog okruga već su odigrali dva susreta u kojima je valjsvski sportski kolektiv ostvario dva ubedljiva trijumfa. Prvi meč koji je odigran u Mionici 20. avgusta prethodne godine Radnički je dobio rezultatom 4:0, dok je pre samo jedanaest dana duel u Valjevu okončan pobedom domaćina rezultatom 3:0.

Foto: FK Ribnica Mionica

Borba za kup trofej

 

- Kup FK Kolubarskog okruga, finale:

Ribnica (Mionica) - Radnički (Valjevo)

Stadion: FK Ribnici u Mionici

Datum: 29. mart 2023.godine

Početak: 16 časova

Ostaj da se vidi da li ovoga puta u borbi za trofej klub iz Mionice može da pruži veći otpor favoritu na papiru.

U svakom slučaju, Mionica će danas biti u epicentru srpskog fudbala.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading