KAO ZA PANINI ALBUM: Pored sve boljih rezultata, Crvena zvezda na poseban način predstavila svoj igrački kadar! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.03.2023

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po ugledu na najveće sportske kolektive...

KAO ZA PANINI ALBUM: Pored sve boljih rezultata, Crvena zvezda na poseban način predstavila svoj igrački kadar! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Crvena zvezda Pavliš

Fudbaleri Crvene zvezde iz Pavliša jsenji deo takmičenja u okviru Područne fudbalske lige Pančevo okončali su sa svega tri trijumfa, a identično ostvarenje zabeležili su u uvodna četiri prolećna kola.

 

Od prvog vikenda meseca marta kada je nastavljeno takmičenje, crveno-beli su prvo u velikom derbiju savladali Partizan iz Uljme rezultatom 5:0, da bi nakon poraza u Plandištu od domaće Sloge (0:1), usledili trijumfi nad Karašem iz Jasenova (3:0) i Sloge iz Banatskog Novog Sela (4:0).

Zahvaljujući navedenom ostvarenju klub je načinio pomak na tabeli i od ekipe kojoj se predviđala grčevita borba za osptanak, došli su u situaciju da mogu razmišljati i o poziciji u središnjem delu tabele.

Pored ostvarenja na "zelenom tepihu" agilna upravo kluba uveliko radi i na poboljšanju infrastrukturnih uslova. U prethodnom periodu klub je uradio kompletno renoviranje golova na stadionu "Milan Janjić", a zatim se prešlo i na krečenje klupskih prostorija koje su zasijale u punom sjaju.

Kako bi ekipu i klub još više približili svojim vernim navijačima, crveno-beli su na zvaničnoj Instagram stranici prikazali kompletan igrački kadar putem fotografija koje u mnogome podsećaju na sličice Panini albuma, a mnogi su pomislili da se klub iz Pavliša jednog dana može naći i među kolekcionarima ovog globalno popularnog sportskog hobija.

 

Što se tiče nastavka borbe za bodove, Crvenu zvezdu narednog vikenda očekuje gostovanje u Gaju gde će se sastati sa ekipom domaćeg Partizana i biće to prilika da crveno-beli zabeleže nove bodove i načine novi pomak na tabeli.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading