ROMANTIKA OČARALA LAZAREVAC: Tri komada OFK Beograda kao najava za predstojeći derbi!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.03.2023

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije bilo iznenađenja...

ROMANTIKA OČARALA LAZAREVAC: Tri komada OFK Beograda kao najava za predstojeći derbi!

Foto: OFK Beograd

Prolećna serija plavo-belih sa stare Karaburme nastavljena je i na gostovanju u Lazarevcu. Nakon dobanovačke Budućnosti, BASK TEK-a i Sinđelića, pred četom trenera Sime Krunića "oružje je položio" i srpskoligaš iz Lazarevca.

 

Idealni uslovi za igru vladali su prethodnog vikenda što je na stadion Borca privuklo veliki broj ljubitelja fudbala, a prisutni su bili i gostujući navijači koji su svih 90 minuta bodrili svoje ljubimce.

Očekivano, "romantičari" su od starta meča zagospodarili terenom i u takvom odnosu snaga na terenu plavo-beli stižu i do rezultatske prednosti u 23. minutu. Mrežu domaće ekipe zatresao je Marko Stojanović.

Ipak, do odlaska na odmor domaćin uspeva da stigne do egala. Nakon kontranapada mrežu OFK Beograda u 41. minutu zatresao je Nikola Stojanović.

Treba napomenuti da je tokom prvog poluvremena iskusni Andrija Kaluđerović imao tri izgledne prilike za psotizanje pogotka, ali promene rezltata nije bilo.

Uspevao je domaćin u prvih petnaestak minuta igre da odoli napadima kvalitetnijeg rivala, ali ipak iskusniji tim uspeva golovima Tomislava Todorovića i Filipa Halabrina u 60. i 85. minutu da stigne do nove prednosti i tri boda.

 

- Srpska liga Beograd, 19. kolo:

Borac Lazarevac - OFK Beograd 1:3 (1:1)

Stadion: FK Borac u Lazarevcu

Strelci: N. Stojanović 41`; M. Stojanović 23`, T. Todorović 60`, F. Halabrin 85`

Fudbaleri sa Omladinskog stadiona iskoristili su i novi kiks rivala sa Bulbuldera i napredovali su na tabeli beogradske grupe srpskoligaškog karavana i sada zauzimaju drugu poziciju sa tri boda manje u odnosu na lidera iz Gornje varoši.

Narednog vikenda na programu je veliki derbi ovog ranga takmičenja kada će se na stadionu pokraj Bogoslovije sastati OFK Beograd i Zvezdara.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading