"TRAKTORISTI" BEZ POGONSKOG GORIVA: IMT ponovo ispustio bodove!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.03.2023

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija neočekivanih rezultata je nastavljena.

"TRAKTORISTI" BEZ POGONSKOG GORIVA: IMT ponovo ispustio bodove!

Foto: FK Loznica

Finiš jesenjeg dela šampionata, kao i početak nastavka takmičenja u okviru Prve lige Srbije protekao je u apsolutnoj dominaciji novobeogradskog IMT-a.

 

Još od kraja meseca oktobra kada su u okviru 16. prvenstvenog kola poraženi na stadionu u Čelarevu od ekipe RFK Novi Sad 1921 rezultatom 1:2, popularni "traktoristi" su bili u seriji od sedam mečeva tokom kojih nisu osetili gorčinu poraza, a podatak da su u navedenom periodu zabeležili šest trijumfa uz svega jedan remi (Radnički Novi Beograd 1:1), ukazivao je da će dominantno osvojiti prvu poziciju i plasirati se u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

Međutim, od polovine meseca marta čini se da je ekipu IMT-a "opilo prolećno sunce". Usledili su porazi u Sremskoj Mitrovici gde je domaći Radnički slavio rezltatom 2:1, da bi i sa domaćeg terena u Vojvođanskoj ulici bodove odnela šabačka Mačva (1:3) i očekivalo se da će konalno gostovanje u Klupcima doneti otrežnjenje.

Ipak, ni gostovanje u Klupcima nije donelo željeno ostvarenje.

Dobro su "traktoristi" ušli u susret. Pogotkom Vladimira Radočaja u 21. minutu stigli su do prednosti, ali samo 14 minuta kasnije Đorđe Jakovljević trese mrežu golmana Milorada Kojića čime su fudbaleri Loznice stigli do važnog boda u borbi za opstanak.

 

 

- Prva liga Srbije, 26. kolo:

Loznica (Loznica) - IMT (Novi Beograd) 1:1 (1:1)

Stadion: FK Radnički Klupci

Gledalaca: 500

Sudija: Saša Ranisavić

Strelci: Đ. Jakovljević u 35. minutu za Loznicu; V. Radočaj u 21. minutu za IMT

Žuti kartoni: Martinkevič (Loznica); Lukić, Radočaj (IMT)

Loznica: Vukašinović, Abubakar (Ristić), Dabić, Damnjanović (Pantić), Ivanović (Radmanovac), Jakovljević (Popović), Jevremović, Marinković, Martinkević, Petrović, Vićentijević. Trener: Aleksandar Janjić.

IMT: Kojić, Blagojević (Stevanović), Blažić (Stefanović), Džinović, Glišić (Ćirković), Lukić, L. Luković, M. Luković (Vukić), Radočaj, Savić, Stamenić (Vidić). Trener: Zoran Vasiljević.

Zahvaljujući lošim rezultatim prvog pratioca, ekipa pančevačkog Železničara, IMT se i dalje nalazi u "komfornoj zoni" i sve i dalje zavisi samo od kluba sa stadiona pokraj novobeogradske Hale sportova "Ranko Žeravica".

U narednom prvenstvenom duelu koji je na programu već narednog vikenda IMT dočekuje ekipu Rada koja se grčevito bori za očuvanje prvoligaškog statusa i ostaje da se vidi hoće li konačno popularni "traktoristi" uspeti da se vrate na nivo ostvarenja koja su ih krasila do pre samo petnaestak dana.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading