VIŠE SE NIJE MOGLO: Ubedljiv poraz "dečijeg vrtića" iz Parmenca - rezultat je ipak previsok! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.03.2023

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I pored svega što doživljavaju tokom sezone, u redovima Parmenca mogu pozitivno gledati na budućnost.

VIŠE SE NIJE MOGLO: Ubedljiv poraz "dečijeg vrtića" iz Parmenca - rezultat je ipak previsok! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: FK Parmenac

Fudbaleri Parmenca su u dosadašnjem toku takmičenja u okviru Moravičke okružne lige - "grupa Jug" ostvarili svega jedan trijumf u 15 odigranih prvenstvenih mečeva i od ranije je svima u klubu bilo jasno da će naredne sezone krenuti u žetvu bodova u nižem rangu, Opštinskoj ligi Lučana.

 

I ped duel 16. takmičarske runde protiv Morave iz Katrga, ekipa se susrela sa velikim kadrovskim problemima i na gostovanj su otputovali sa svega četvoricom standardnih prvotimaca, dok su ostatak ekipe činili golobradi momci od 16 godina, a na gol liniji je debitovao i mladi golman Nikola Grujić koji će svakako sa svim svojim vršnjacima predstavljati budućnost kluba.

 

 

"Dečiji vrtić" iz Parmenca uspevao je da odoli atacima protivnika do 40. minuta susreta, a onda su fudbaleri Morave do odlaska na odmor uspeli tri puta da zatresu mrežu mladog golmana Grujića.

U nastavku susreta, domaćin je nastavio sa efikasnom igrom, postigli su još četiri pogotka i na kraju stigli do više nego ubedljivog trijumfa.

 

Nakon ovog susreta i teoretski je jasno da se Parmenac seli u niži stepen takmičenja, ali kao što je već rečeno klub u svojim redovima ima nekolicinu mladih i talentovanih fudbalera koji će predstavljti budućnost ekipe.

Već narednog vikenda Parmenac će na svom stadionu ugostiti Ovčar iz Markovca i u klubu se nadaju da će imati snage da lideru šampionata pruže značajniji otpor.

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading