SVE JE DOGOVORENO: Rođeni brat fudbalera Fiorentine parafirao ugovor!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.03.2023

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojačanje vredno višeg ranga takmičenja.

SVE JE DOGOVORENO: Rođeni brat fudbalera Fiorentine parafirao ugovor!

Foto: Privatna arhiva/Igor Terzić

Jelenac, naseljeno mesto u opštini Topola živi za svoj sportski kolektiv Fudbalski klub Mladost koji se već pet sezona u kontinuitetu takmiči u okviru Međuopštinske lige Aranđelovac-Topola.

 

Prvi deo sezone plavo-beli su okončali na trećoj poziciji zabeleživši skor od šest pobeda, tri remija i dva poraza i sa 21 osvojenim bodom, zaostaju samo jedan korak za liderom, ekipom Gornja Trnava 1938 i jasno je da će u narednim mesecima pokušati da se domognu višeg ranga takmičenja, Šumadijske okružne lige što bi svakako značilo je najveće klupsko ostvarenje u prethodnih deceniju i po.

Kako se saznaje, klub u nastavak takmičenja ulazi znatno jači, a poslednje pojačanje može se smatrati pravom transfer bombom. 

Naime, kako je klub objavio, novi član ekipe iz Jelenca postao je rođeni brat Alekse Terzića nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde i aktuelnog člana italijanske Fiorentine. Reč je o Igoru Terziću, a klub se tim povodom, kratkim saopštenjem obratio jvnosti:

- Nekada su dva brata zajedno branila boje Crvene zvezde i bili su talentovani za velika dela. Nažalost samo jedan je uspeo da dosegne najveće ciljeve. Igor je fudbaler kog je više krasila tehnika i pregled igre nego brzina, ali svakako je bio sjajan fudbaler. Njegova visina i stabilnost uz sjajnu tehniku će našoj ekipi doneti dosta dobrog na sredini terena. U poslednjem trenutku pred nastavak sezone ovaj sjajni fudbaler se odlučio na dolazak i nadamo se da ce pružiti sjajne partije u našem dresu.

Foto: Privatna arhiva/Igor Terzić

Aleksa i Igor Terzić

 

Kada je reč o nastavku takmičenja, prolećni deo sezone u okviru Međuopštinske lige Aranđelovac-Topola startuje predstojećeg vikenda, a u premijernom susretu Mladost će na svom terenu dočekati ekipu Gorskog Cara iz Garaša. Prvi ovosezonski susret dve ekipe Mladost je ubedljivo rešila u svoju korist rezultatom 6:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading