DOMAĆIN BI DA SE REVANŠIRA ZA PORAZ IZ PRVOG DELA: Lider na tabeli želi nastavak niza bez poraza!

Autor:

Sport

23.03.2023

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jugoslavija bi da pomrsi račune lideru na tabeli.

DOMAĆIN BI DA SE REVANŠIRA ZA PORAZ IZ PRVOG DELA: Lider na tabeli želi nastavak niza bez poraza!

Foto: FK Budućnost Banatski Brestovac

Predstojećeg vikenda na programu je drugo kolo prolećnog dela prvenstva Druge Južnobanatske lige (grupa Zapad). Derbi kola igraće se u Jabuci gde će ekipa Jugoslavije dočekati sastav Budućnosti iz Banatskog Brestovca

Republika

Jesenji prvak je na prolećnoj premijeri slavio protiv ekipe Mladosti (Vojlovica) rezultatom 2:0 i tako je nastavljena serija mečeva bez poraza koja je sada na broju 10. Ekipa Budućnosti je pored prvog mesta po broju bodova drži lidersku poziciju i po broju datih golova (49). 

Na gostovanjima sastav iz Banatskog Brestovca je do sada u ovoj sezoni odigrao sedam mečeva i tu se nalazi na učinku od šest pobeda i samo jednog poraza. Jedini neuspeh igrači Budućnosti van svog terena doživeli su na gostovanju Proleteru kada su savladali rezultatom 6:2.

Trener Budućnosti, Srđan Brajović je za naš portal izneo očekivanja pred predstojeći meč:

- Očekuje nas teška utakmica. Igramo protiv dobre ekipe i sigurno dodatno motivisane zbog rezultata iz prve utakmice u sezoni. Naš zadatak je da odigramo pametnu utakmicu i sa ogromnom željom, ako to budemo uradili bićemo bliže pobedi.

Domaćin duela sa jesenjim prvakom, ekipa Jugoslavije se zajedno sa timom Proletera nalazi u gornjem delu tabele, ali je zaostatak za vodećim dvojcem već sada veliki. Sastav iz Jabuke je trenutno na četvrtoj poziciji sa 28 bodova, devet manje u odnosu na nedeljnog rivala.

Ekipa Jugoslavije nema "omiljeni" teren, 14 bodova osvojili su pred svojim navijačima, a isto toliko su sakupili na gostovanjima.

Prvi duel u Banatskom Brestovcu završen je pobedom domaćeg tima rezultatom 4:0.

Jugoslavija (Jabuka) - Budućnost (Banatski Brestovac)

Nedelja, 26. mart od 16 časova

Stadion Jugoslavije

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading