CENIMO RIVALA, ALI JE NAŠ CILJ DOBRO POZNAT: Trener lidera nema dilemu pred naredni prvenstveni duel!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.03.2023

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borba za plaman u viši rang takmičenja, trajaće do poslednjg sudijskog zvižduka.

CENIMO RIVALA, ALI JE NAŠ CILJ DOBRO POZNAT: Trener lidera nema dilemu pred naredni prvenstveni duel!

Foto: FK Rušanj

Fudbaleri Rušnja prvi deo šampionata u okviru Prve beogradske lige - "grupa B" okončali su na liderskoj poziciji, ali u narednim mesecima put ka Beogradskoj zoni neće biti "posut ružama."

 

Do poslednjeg sudijskog zvižduka Rušanj će voditi borbu sa ekipama baćevačkog BSK 1926, OFK Budućnosti iz Dudovice i Strelcem iz Milođina i jasno je da će nijanse odlučiti o klubu koji će na jesen krenuti u borbu za bodove u višem rangu takmičenja.

Na početku prolećnog dela šampionata Rušanj je u Zabrežju deklasirao istoimenog rivala rezultatom 4:0, a pred prvi prolečni susret na domaćem terenu protiv rudovačkog Radničkog, trener Dejan Petrović je izjavio:

- Bodovi iz Zabrežja doneli su nam samopouzdanje na početku drugog dela prvenstva. Sada nam dolazi ekipa Radničkog i pred nama je teška utakmica. Cenim rivala, dobro se pojčao u prelaznom roku i u drugom delu šampionata imaće zapaženu ulogu. Naš cilj je da nastavimo u istom ritmu i nadam se da će nas u tome podržati i brojni ljubitelji fudbala.

- Prva beogradska liga - "grupa B", 15. kolo:

Rušanj - Radnički Rudovci

Stadion: FK Rušanj

Datum: 19. mart 2023. godine

Početak: 15 časova

Foto: FK Radnički Rudovci

Svi putevi vode u Rušanj

 

Da podsetimo, u prolećnoj premijeri ekipa Radničkog iz Rudovaca poražena je na gostovanju u Šopiću od ekipe Šumadije rezultatom 2:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading