NAKON PUNIH SEDAM MESECI VARVARINCI OSTALI BEZ TRIJUMFA: Sloga na "Nou Kampu" u Lozni prekinula savršeni niz Temnića 1924!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.03.2023

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I to je moralo jednom da se dogodi.

NAKON PUNIH SEDAM MESECI VARVARINCI OSTALI BEZ TRIJUMFA: Sloga na "Nou Kampu" u Lozni prekinula savršeni niz Temnića 1924!

Foto: FK Sloga Lozna

Nakon punih sedam meseci i 16 odigranih prvenstvenih mečeva u kojima su ostvarili trijumfe, fudbaleri varvarinskog Temnića 1924 teren su napustili bez "tri boda u džepu".

 

Fudbaleri Sloge iz Lozne i treći meč ovog proleća okončali su podelom bodova. Nakon remija u duelima protiv ćićavačke Sloge (3:3) i Sloge iz Dašnice (0:0), sportski kolektiv iz Lozne ostvario je veliki uspeh odigravši nerešeno sa suverenim vladarem Prve rasinske okružne lige, ekipom Temnića 1924 iz Varvarina.

I pored činjenice da golova na meču nije bilo, publika je zadovoljna napustila igralište i opšti j utisak da je viđen fudbal koji prevazilazi aktuelni takmičarski rang.

Prema očekivanju Varvarinci su imali više od igre, ali su i fudbaleri sloge imali svoje šanse. Najbolju priliku da dovede klub iz Lozne u vođstvo, imao je Milojević, ali je njegov volej udarac sa desetak metara golman Temnića 1924 Stojanović, krajnjim naporom uspeo da zaustavi.

Na kraju, svakako "slađi deo kolača" ostao je u Lozni.

 

Sloga (Lozna) - Temnić 1924 (Varvarin) 0:0

Stadion: "kraj Morave" u Lozni

Gledalaca: 50

Sudija: Đorđe Lazić

Sloga: Savić, D. Vasiljević (Mladenović), Milošević, Stojanović, Andrejić, Milojvević, Milosavljević (Pećerić), Ma. Kovačević, A. Vasiljević, Mš. Kovačević, Velisavljević.

Temnić 1924: Stojanović, D. Jovanović (Mihajlović), J. Jovanović, Jevremović, Kolarević (Marković), Kozić, Rajković (Milojević), Čabrić (Vujić), Todorović, Ilić, Ćosić.

Igrač utakmice: Savić

U narednoj 21. prvenstvenoj rundi Sloga gostuje ekipi Jastrepca u Velikom Šiljegovcu, dok će Temnić 1924 gostovati poslednjeplasiranom Mačkovcu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading