CRNO-BELI IZ ULJME SLAVILI VELIKU POBEDU: Sada je situacija u donjem delu tabele još zamršenija!

Autor:

Sport

12.03.2023

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oba tima su u ovaj duel ušla posle ubedljivih poraza na otvaranju prolećnog dela prvenstva.

CRNO-BELI IZ ULJME SLAVILI VELIKU POBEDU: Sada je situacija u donjem delu tabele još zamršenija!

Foto: FK Partizan Uljma

U okviru 17. kola PFL-a Pančevo odigran je susret između dva crno-bela tima. Partizan iz Uljme je ugostio imenjaka iz Gaja.

Republika

Oba tima iz duela crno-belih timova u prvom kolu prolećnog dela prvenstva pretrpela su poraze. Partizan iz Uljme je u derbi susretu sa ekipom Crvene Zvezde poražen rezultatom 5:0, dok su imenjaci iz Gaja pretrpeli neuspeh od tima Doline sa 6:1.

Sam početak meča obeležio je golman domaćih, Andrej Pečenović koji je perfektnom intervencijom zaustavio udarce igrača iz Gaja. 

Posle prve polovine poluvremena, trgli su se domaći igrači i uspevali su da stvore odlične prilike pred golom protivnika.

Igrao se 23. minut kada je igrač domaćih, Marko Oslanski odlično probio, loptu je uspeo da proturi do Strahinje Jovanovića koji je sprovodi u mrežu, 1:0 za Umljane.

Imali su domaći crno-beli još neke prilike da uvećaju svoje vođstvo, ali im to nije polazilo za nogom. Glavni sudija na meču za prvih 45 minuta pokazao je dva žuta kartona, oba u koloni Partizana iz Uljme.

Posle desetominutne pauze, gostujući igrači su svim silama krenuli ka golu protivnika. Oba tima se nalaze u donjem delu tabele, veliki su rivali u borbi za opstanak pa je samim tim i ulog bio veliki.

Igrači trenera Nenad Đokića bili su fokusirani pre svega na odbranu svog gola, i pokušavali su da šansama iz kontra napada reše utakmicu.

Partizan (Uljma) - Partizan (Gaj) 1:0 (1:0)

Partizan Uljma: Pečenović, Pobra, Jezdimirović, Draškić, Radovanović (od 58' Pešić), Jovanović, banu, Oslanski, Nikolin (od 64' Stojković), Popov (od 63' Gerga), Živojnov

Partizan Gaj: Ardeljan, Savić, Luca, Jovanović (od 46' Spasić), Stanković, Filipović, Pomar (od 53' Đan), Stamatović, Mijatović (od 46' Šuša), Janković, Stamenović

Do poslednjeg sudijskog zvižduka nije bilo promene rezultata, ovom pobedom Partizan iz Uljme je dodatno začinio situaciju u donjem delu tabele. Oba sastava crno-belih i ekipa Crvene zvezde nalaze se u samo dva boda razmaka.

 

 

U sledećem kolu crno-beli iz Uljme gostuju Spartaku u Debeljači, dok igrači iz Gaja na svom terenu dočekuju lidera na tabeli. Crvena zvezda će pred svojim navijačima ugostiti Karaš iz Jasenova koji je takođe oko zone ispadanja.

BONUS VIDEO: 

 



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading