DERBI KOLA U HAJDUČICI: Isti broj bodova garantuje jako dobar duel!

Autor:

Sport

10.03.2023

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenutno su oba tima sa po 28 bodova, da li će ostati izjednačeni i posle nedeljnog susreta?

DERBI KOLA U HAJDUČICI: Isti broj bodova garantuje jako dobar duel!

Foto: FK Hajdučica

Teren u Hajdučici je spreman za prolećnu premijeru!

Na stadionu u Hajdučici će se u nedelju odigrati drugo kolo prolećnog dela prvenstva PFL-a Pančevo. Istoimeni tim će ugostiti sastav Dolova.

Republika

Ekipa Hajdučice je pobedom započela prolećni deo prvenstva, slavili su u Alibunaru minimalnim rezultatom. Sa tri boda prošle nedelje sada se nalaze na deobi pete pozicije upravo sa timom sa kojim će se sastati u nedelju. Na domaćem terenu igrači igraju jako dobro, na osam odigranih utakmica imaju šest pobeda i samo dva poraza.

Iz redova domaćeg tabora su povodom predstojećeg meča poručili:

- U goste nam dolazi ekipa koja ima iskusne fudbalere, koja zna da osmisli igru i sa kojom vrlo teško izlazimo na kraj. Naravno naši fudbaleri su optimisti, verujemo da možemo da izađemo kao pobednici iz ovog duela. Trener Mršić je studiozno proučio protivnika, zna odakle nam preti opasnosti i na šta treba naručito obratiti pažnju. 

U nedelju u Hajdučicu stiže ekipa Dolova koja je na otvaranju prolećnog dela prvenstva pretrpela poraz od tima iz Bele Crkve rezultatom 3:2. Sastav iz Dolova kao i njihov predstojeći rival sa 28 bodova diše za vrat vodećim timovima i vreba svoju šansu ukoliko se ona stvori. Na gostovanjima igraju jako tvrdu, na osam odigranih susreta nalaze se na učniku od tri pobede, četiri podele bodova i samo jedan poraz.

Prvi susret ova dva tima igran u Dolovu završen je pobedom domaćeg sastava rezultatom 3:2.

Hajdučica - Dolovo

Nedelja, 12. mart od 14.30

Teren u Hajdučici

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading