VOJA GAČIĆ JE SPREMAN ZA NASTAVAK SEZONE: Pančevci ispratili lidera sa tri lopte u mreži!

Autor:

Sport

09.03.2023

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još tri nedelje su ostale do starta prolećnog dela šampionata.

VOJA GAČIĆ JE SPREMAN ZA NASTAVAK SEZONE: Pančevci ispratili lidera sa tri lopte u mreži!

Foto: FK Voja Gačić

Fudbaleri pančevačkog Voje Gačića prvi deo šampionata u okviru Opštinske lige Pančevo-Kovin-Kovačica-Opovo okončali su na trećoj poziciji sa tri boda zaostatka u odnosu na Borac iz Sakula i u predstojećim mesecima očekuje ih velika borba za palsman u tzv. južnobanatsku Segundu.

 

U cilju što bolje uigranosti ekipe pred nastavak sezone, Pančevci odigravaju veliki broj kontolnih susreta, a u poslednjem pripremnom meču sastali su se sa ekipom Vojvodine iz Seleuša koja je trenutni lider Opštinske lige Alibunar-Plandište i čija je odbrana tokom prethodne jeseni svega dva puta kapitulirala.

Ovoga puta Voja Gačić je zasluženo stigao do nove, ubedljive pobede.

Od prvog minuta Pančevci su krenuli agresivno vršaći stalni pritisak na poslednju liniju Vojvodine koja se u takvoj igri i nije najbolje snašla. Ređale su se šanse pred golom ekipe iz Seleuša, ali i poed brojnih prilika, mreža Vojvodine zatresla se tek u 42. minutu susreta kada je najbolji akter ovog meča Dukovski poslao pravi projektil u same rašlje gostujućeg gola.

Sličan odnos snaga na terenu viđen je i u nastavku meča. Domaćin je napadao, ređao šanse, ali do promene rezultata nije došlo, a glavni krivci za to su fantastični golman gostiju,kao i brzopleti potezi momaka u plavo-crvenoj sportskoj opremi.

U 74. minutu susreta prednost Voje Gačića je duplirana. U strelce se upisao Drobnjak što je ujedno i njegov prvenac u seniorskoj konkurenciji.

Od tog momenta gosti su zaigrali daleko angažovanije i u takvoj konstalaciji snaga na terenu stigli su do gola u 88. minutu meča. Ipak, sve nade Vojvodine da može u finišu susreta izbeći poraz, ugasio je Kastratović koji je krunisao sjajnu akciju Pančevaca za konačni trijumf.

Republika

Foto: FK Voja Gačić

Najbolji akter susreta - Dukovski

 

Voja Gačić (Pančevo) - Vojvodina (Seleuš) 3:1 (1:0)

Strelci za ekipu Voje Gačića: Dukovski 42`, Drobnjak 74`, Kastatović 90`

Voja Gačić: Krčmar, Balog, Ćirić, Ivanov, Kotlajić, Kastratović, Gračanin, Dukovski, Drobnjak, Abi, Rakonjac. Igrali su još: Kastratović, Dalipi, Kosorić, Rosu, Janačković, Ostojić.

Vojvodina Seleuš: Đukić, orlić, Jeftić, Ćuruvija, Kresović, Stojiljković, Milošević, Dmitrović, Vinka, Bajkanović, Bratić. Igrali su još: Mosie, Kovačević.

Po okončanju susreta u redovima Voje Gačića bili su zadovoljni onim što su njihovi fudbaleri prikazali na terenu, dok su gostima iz Seleuša zahvalili na fer i korektnoj igri.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading