KRIZA REZULTATA ZAHVATILA I PARTIZANOVE BEBE: "Raba" u poslednjim trenucima meča stigla do druge prvenstvene pobede! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.03.2023

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica se igra do poslednjeg sudijskog zvižduka.

KRIZA REZULTATA ZAHVATILA I PARTIZANOVE BEBE: "Raba" u poslednjim trenucima meča stigla do druge prvenstvene pobede! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: FK Radnički Obrenovac

Fudbaleri obrenovačkog Radničkog prethodnu jesen u okviru Srpske lige Beograd okončali su na poslednjoj poziciji sa svega sedam osvojnih bodova i od mnogi su već bili prežaljeni kada je u pitanju borba za osptanak u trećem rangu srpskog klupskog fudbala.

 

Kako bi što spremnije dočekali nastavak takmičenja, rukovodstvo popularne "rabe" je tokom zimske pauze dovelo veliki broj pojačanja, a čini se da je navedena politika donela, barem za sada, početni rezultat.

U prvom prolećnom kolu na obrenovačkom "vašarištu" gostovao je zemunski Teleoptik i nakon velike borbe koja je trajala svih 90 minuta, Radnički je stigao do važnog trijumfa kojim sebi otvara put opstanka.

Ključni trenutak susreta dogodio se u 90. minutu kada je mrežu "optičara" zatresao Aleksa Ivanović, a treba napomenuti da je isti igrač na teren izašao dva minuta ranije zamenivši Aleksića.

Treba napomenuti da je zemunska ekipa kompletno drugo poluvreme odigrala sa igračem manje na terenu s obzirom da je u finišu prvog perioda igre zbog dve javne opomene Marko Čermelj ranije morao na "tuširanje".

 

Radnički (Obrenovac) - Teleoptik (Zemun) 1:0 (0:0)

Stadion: FK Radnički u Obrenovcu

Strelac: A. Ivanović 90`

Žuti kartoni: Simonović, Aleksić (Radnički Obrenovac); M. Čermelj (Teleoptik)

Crveni karton: M. Čermelj (Teleoptik)

Radnički Obrenovac: Kašić, Simonović, Ivanić, Stevanović (Ostojić), Milovanović, Kačarević, Filipović (Željajić), Knežević, Aleksić (Ivanović), Bojović (Jovković), Janković.

Teleoptik: Gočmanac, Bojat, Dukić, M. Čermelj, Subotić, Knežević (Đurić), F. Čermelj, Arambašić (Stanković), Lakčević (Stojanović), Petrović (Lekić), Ostojić.

 

 

U narednom, 17. kolu Srpske lige Beograd obrenovačka ekipa gostuje ekipi Ušća Novi Beograd, je pred "optičarima" zemunski derbi sa ekipom Zemuna.

- Srpska liga Beograd, 16. kolo:

Budućnost Dobanovci - OFK Beograd 1:3

BSK Borča - BASK TEK 0:3

Studentski grad - Sinđelić 1:0

Jedinstvo Surčin - Borac Lazarevac 0:1

Zemun - Zvezdara 1:0

Radnički Obrenovac - Teleoptik 1:0

Torlak - Ušće Novi Beograd 0:1

Brodarac - Prva Iskra 1:1

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading