Meč 16. kola Vojvođanske lige – grupa Jug, samo na Xtip Stream-u!

Autor:

Sport

03.03.2023

22:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavija (Novi Sad) – Hajduk (Divoš) (nedelja, 5. mart, 10:00)

Republika

Na početku drugog dela sezone, vodeći Hajduk iz Divoša ima tri boda više od najbližeg pratioca GFK Sloven iz Rume, a četiri od Sloge iz Erdevika i jasno je da bi ova tri tima do kraja trebala da se bore za prvo mesto i plasman u viši rang.

Republika


Hajduk je i dalje jedini neporaženi tim sa 10 pobeda i pet nerešenih ishoda, ali stekao se utisak da je mogao bolje od svega tri boda prednosti nad Rumljanima. Na otvaranju drugog dela sezone, Divošani gostuju u Novom Sadu, ekipi Slavije koja zauzima 13. mesto na tabeli.

Ambicije novosadske ekipe nisu ni blizu ispunjene jer su samo tri boda iznad opasne zone i Šajkaša iz Kovilja pa moraju da se angažuju više kako bi bezbrižniji dočekali kraj sezone u ovom rangu. U 14. kolu je Slavija kod kuće pobedila Slogu iz Temerina i sa tim trijumfom obezbedila koliko-toliko lakši period, ali svaki bod je zlata vredan.

U prvom delu sezone Hajduk je na svom terenu bio bolji od Slavije rezultatom 3:1, pa je favorit i na novosadskoj Salajki.

U nedelju, 5. marta od 10:00 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanalu MerkurXtipa pratite susret Vojvođanske lige – grupa Jug, između novosadske Slavije i Hajduka iz Divoša.

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote su u ponudi na MerkurXtip sajtu, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

Pratite naš Youtube kanal, uživajmo zajedno i slavimo sport.

MerkurXtip, uvek blizu!

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading