POTPIS VAN PRELAZNOG ROKA: Slobodan igrač sa velikim iskustvom oblači dres Sinđelića!

Autor:

Sport

26.02.2023

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je stvarno gotova priča oko dolazaka novih igrača.

POTPIS VAN PRELAZNOG ROKA: Slobodan igrač sa velikim iskustvom oblači dres Sinđelića!

Foto: FK Sinđelić Vojnik

Kraj prelaznog roka u Vojniku

Ekipa iz Vojnika prošlu sezonu u Međuopštinskoj ligi Jug završila je na visokoj četvrtoj poziciji na tabeli, ali je situacija ove godine dosta drugačija.

Republika

Na zimsku pauzu Sinđelić je sa učinkom 4-2-7 otišao sa 12. pozicije na tabeli. Tokom celog jesenejg dela prvenstva ekipa je tražila pravu formu, nisu uspevali igrači tima iz Vojnika da naprave seriju dobrih rezultata. 

Za vreme zimskog prelaznog roka uprava kluba je obelodanila dolazak pet novih igrača. Stefan Dimitrijević, Nikola Vacić, Nemanja Mirković, Miloš Đorđević i Dušan Jovanović predstavljaće veliki bonus za nastavak prvenstva. 

Republika

Foto: FK Sinđelić Vojnik

Gagi Stojanović stigao u Vojnik

Pre par dana uprava kluba je obradovala navijače informacijom da će Dragan Gligorijević (41) u predstojećem periodu braniti boje Sinđelića. Dragan je igrač koji je dobro poznat širom pomoravskog okruga, karakteriše ga veoma iskustvo i odličan udarac levom nogom. Protekle dve i po godine branio je boje Budućnosti iz Milive, a pre toga je bio član Javora iz Sladaje.

Dolaskom Gligorijevića je i zvanično završen trend dolazaka u redove tima iz Vojnika. Ekipa se uveliko priprema za nastavak prvenstva kroz svakodnevne treninge i kontrole mečeve.

Sinđelić drugi deo sezone otvara pred svojim navijačima protiv lidera na tabeli i verovatno novog šampiona lige. U prvom susretu Rudar je na svom terenu slavio sa 4:0.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading