PRELAZNI ROK JE ZAVRŠEN: Pored trenera Panovića, pristiglo je i šest novih igrača!

Autor:

Sport

26.02.2023

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa sitnim izmenama ekipa nastavlja takmičenje.

PRELAZNI ROK JE ZAVRŠEN: Pored trenera Panovića, pristiglo je i šest novih igrača!

Foto: FK Lazarica Prilipac

Novajlija u Zapadno moravskoj zoni na zimsku pauzu otišao je sa 13 bodova što je bilo dovoljno za 11. poziciju na tabeli. U nastavku prvenstva vodiće se velika bitka za što sigurniju poziciju koja bi trebala da održi klub u zonskom rangu.

Republika

Uprava kluba je za trenera prvog tima pred početak zimskog prelaznog roka promovisala Nebojšu Panovića. Nakon šefa stručnog štaba krenulo se sa jačanjem i igračkog kadra. Ilija Tanasković, Nemanja Ignjatović i Nemanja Kaljević obukli su dres Lazarice

Pred početak kontrolnih utakmica uprava kluba je obelodanila da je dogovorila saradnju sa još tri igrača. Stefan Đedović (Jedinstvo Puhovo), Ljubivoje Smiljanić (Rampa Požega) i Nikola Janković (Avijatičar) pristigli su u Prilipac. S ovim igračima klub je i zvanično završio prelazni rok. Dres Lazarice razdužili su Božidar Tešović, Igor Simović i Filip Cvijović.

Pod trenerskom palicom Panovića ekipa se vredno sprema kako bi u što boljoj formi dočekala početak prolećenog dela prvenstva. Lazarica je do sada odigrala tri prijateljska susreta.

Prvi takmičarski meč ove godine tim iz Prilpca igra pred svojim navijačima protiv lidera iz Zablaća. U prvom susretu Lazarica je slavila na gostovanju sa 2:0.

BONUS VIDEO: 



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading