IZ JELENCA PORUČUJU: "Ukoliko se stvori prilika, nećemo je olako propustiti!"

Autor:

Sport

19.02.2023

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Možda je vreme da se posle pet sezona opet izbori promocija u viši rang?

IZ JELENCA PORUČUJU: "Ukoliko se stvori prilika, nećemo je olako propustiti!"

Foto: FK Mladost Jelenac

Ekipa iz Jelenca se zbog pozicije posle jesenjeg dela prvenstva može nadati i plasmanu u Šumadijsku okružnu ligu. 

Republika

Na zimsku pauzu Međuopštinske lige Aranađelovac - Topola, sastav Mladosti otišao je sa deobe druge pozicije i sa samo bodom zaostatka za liderom na tabeli. Između prve pet ekipe vodiće se velika borba u nastavku prvenstva za poziciju koja vodi u viši rang.

Uprava kluba je igrački kadar tokom zimske pauze ojačala sa tri nova imena. Ivan Blagojević, Marko Janković i Mladen Nenadović obukli su dres Mladosti za vreme transfer perioda.   

Reč je o igračima koji su igrali ključne uloge u svojim bivšim klubovima. To su pre svega iskusni fudbaleri i u klubu su sigurno da će im puno pomoći u nastavku prvenstva. Igrački kadar iz prvog dela sezone ostao je 90% na okupu. Pristizale su ponude drugih ekipa, čak i iz jačih rangova takmičenja, ali je prepela atmosfera u klubu ipak bila presudna za njihov ostanak.

Iz uprave kluba su povodom predstojećeg perioda za naš portal poručili:

- Trudićemo se da u narednom periodu pre svega dobrom atmosferom ostvarimo što bolje rezultate. Za nas je svaki igrač bitan, pa smo tako jako srećni što smo uspeli da sačuvamo sastav iz prvog dela sezone. Za proleće očekujemo pre svega dobru i organizovanu igru iz koje bi trebalo da dođu i dobri rezultati. Odavno nismo imali ovako jak igrački kadar i verujemo da možemo da napravimo nešto veliko za kraj sezone. 

Liga je dosta izjednačena, gotov da ne postoji ekipa koja je dominantna i za koju se može reći da je favorit za titulu na kraju sezone. U predstojećem periodu sastav iz Jelenca će krenuti sa kontrolnim utakmicama, o kojima će biti reči uskoro.

Mladost prolećni deo prvenstva počinje 4. aprila pred svojim navijačima protiv tima Gorski Car. U prvom susretu ova dva sastava, trenutno drugoplasirana ekipa slavila je na gostovanju ubedljivo sa 6:0.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading