VEĆ SLEDEĆEG VIKENDA KREĆE LIGA: Stari Trstenik silovit na gostovanju Ribniku!

Autor:

Sport

19.02.2023

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan meč viđen je u duelu starih poznanika.

VEĆ SLEDEĆEG VIKENDA KREĆE LIGA: Stari Trstenik silovit na gostovanju Ribniku!

Foto: FK Stari Trstenik

Danas je odigran prijateljski meč između sastava Ribnika i Starog Trstenika, oba tima takmiče se u Drugoj Rasinskoj okružnoj ligi.

Republika

Ligaški duel ove dve ekipe je završen pobedom gostujućeg sastava, baš na terenu na kojem je odigran i ovaj prijateljski susretu, rezultatom 4:0. Posle jesenjeg dela prvenstva Ribnik je na 16. poziciji sa samo tri boda, dok je sastav Starog Trstenika sa 18 bodova na 11. mestu.

Od samog starta utakmice igralo se otvoreno na obe strane, gostujući igrači su nešto ofanzivnije krenuli što je rezultiralo i njihovim ranim vođstvom. Igrao se 14. minut kada je novajlija Ivanović spojio sa golom Rankovića za 1:0.

Samo tri minuta kasnije asistent kod prvog gola, upisao je svoje ime u listu strelaca. Odličan udarac Ivanovića sa nekih 20 metara nije uspeo da zaustavi golman Ribnika.

Do kraja poluvemena domaći tim uspeva da savlada golmana Starog Trstenika, na desetominutnu pauzu se otišlo rezultatom 2:1 u korist gostujućeg sastava.

Odmah na startu drugog poluvremena preko Glizdića gosti dolaze do ponovne prednosti od dva gola.

I posle četiri gola na meču situacija na terenu se nije u mnogome promenila, ofanzivni pristup na obe strane rezultirao je sa dosta šansi pred golmanima. Igrao se 60. minut kada je domaći sastav smanjio na 3:2.

Igrač gostujućeg tima, Andrija Karadžić je u razmaku od sedam minuta dva puta pogodio mrežu golmana Ribnika i u 74. minutu rezultat je glasio 5:2.

Na samom kraju utakmice konačnih 6:2. postavio je Luka Đurković. 

Ovo je ujedno bio i poslednji kontrolni meč pred nastavak prvenstva sledećeg vikenda. Ekipa Ribnika je slobodna u prvom kolu prolećnog dela, dok Stari Trstenik igra pred svojim navijačima sa sastavom Garevine.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading