BOŽE, HVALA TI ŠTO SI ME SAČUVAO: Oglasila se Aleksandra Mladenović, otkrila najnovije detalje o njenom stanju nakon UDESA!

Autor:

Zabava

03.05.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se zahvalila svojim pratiocima koji brinu za nju!

BOŽE, HVALA TI ŠTO SI ME SAČUVAO: Oglasila se Aleksandra Mladenović, otkrila najnovije detalje o njenom stanju nakon UDESA!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Privatna arhiva

Poznata pevačica Aleksandra Mladenović doživela je sinoć udes u Beogradu, u kom je učestvovalo i vozilo GSP-a. Nakon pregleda, pevačica je puštena na kućno lečenje uz strogo mirovanje.

Njen emotivni partner objavio je fotografiju na kojoj vidimo Aleksandru sklupčanu na krevetu, uvijenu u ćebe. Društvo joj je pravio i kućni ljubimac, a nema sumnje da joj je Darko velika podrška u ovim trenucima.

Republika

Foto: ATAImages,Shutterstock

Aleksandra Mladenović

Nakon slike koja je izašla na društvenim mrežama, oglasila se i Aleksandra putem svog storija na društvenoj mreži Instagram. 

- Beskrajno vam hvala svima koji se interesujete za moje stanje. Važno je samo da sam ostala živa, slaviću ovaj dan. Hvala ti Bože, što si me sačuvao. Ugruvana sam , noga mi je povređena, ali to je ništa kad je glavna na ramenima. Neću se više oglašavati potreban mi je odmor jako sam uznemirena i još uvek u blagom šoku. Vaša Aleksandra Mladenović - napisala je pevačica putem svog storija. 

Republika

Foto: instagram.com

Oglašavanje Aleksandre Mladenović

Kako prenosi "Kurir", pevačica je prošla kroz crveno svetlo nakon čega je doživela saobraćajnu nesreću kada se sudarila sa autobusom. Tom prilikom, njena strana vozila je uništena, a ona je zadobila povredu leve noge. Pevačica se oporavlja kod svoje kuće nakon što su je lekari detaljno pregledali. Ona se i dalje nalazi u stanju šoka.

Nakon saobraćajne nezgode, Mladenovićeva je istakla da je preplavljena brigom svojih fanova i da joj telefon neprestano zvoni od zabrinutih prijatelja i kolega. Njena nezgoda izazvala je veliku zabrinutost među javnošću, ali je srećom, ona dobro i oporavlja se kod kuće.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marija

04.05.2024 18:57

Onima koji prolaze kroz crveno trajno treba oduzeti dozvolu, dobro je sto nije nikog dfugog povrijedila ali dozvolu oduzeti zauvijek, obavezno👎