Marko Đalović - sinonim za vernost u Zemunu! Kapetan broda koji se vraća na fudbalsku mapu! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.02.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gost Nižih liga bio je fudbaler čuvenog kluba iz Gornje Varoši.

Marko Đalović - sinonim za vernost u Zemunu! Kapetan broda koji se vraća na fudbalsku mapu! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Marko Đalović

Zemun je klub velike tradicije sa navijačima koji znaju da cene vernost i ostaju na tribini u kojoj god ligi da se njihovi ljubimci nalaze.

Republika

Sinonim za vernost u Gornjoj Varoši sada je Marko Đalović.

Kapiten Zemuna došao je u klub kada je ulazio u elitu, a ostao je i kada su krenuli sivi dani.

Kao pravi kapetan pomogao je brodu da ne potone, postao je Zemunac i srcem i dušom, a u novoj epizodi Nižih liga koju možete pogledati Youtube kanalu Republika News ispričao nam je svoju priču.

- Uskoro će biti punih sedam godina od kada sam došao u Zemun. Tada se ulazilo u Superligu Srbije, tu smo se zadržali dve sezone, sve je bilo bajno i sjajno, ali se odjednom sve promenilo. Zemun kao klub je zapao u finansijsku krizu, a igrači su jedan, po jedan, napuštali brod koji tone. Ostao sam ja sa još par mlađih igrača i, evo, i dan danas se borimo - otkrio je, između ostalog, u emisiji Niže lige Marko Đalović, a pohvalio je i navijače, popularne "taurunum bojse":

- Navijači su prepoznali to neko moje liderstvo, nisam napuštao klub kada je bilo najgore, doveo sam i porodicu, postao Zemunac. Oni to vide i čuju, 12. su nam igrač i ovaj klub i stadion bez njih ne bi bili isti.

Kako je došao u Zemun, gde je to još postao legenda, kada je savladao Nemačku predvođenu Nojerom i Boatengom, za koga je postigao istorijski pogodak i još mnogo toga zanimljivog čeka vas u novoj epizodi Nižih liga na Republici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Mirko

03.02.2023 20:04

Vratili ste ovog nesrećnika od voditelja. A taman sam se radovao novom klipu male plavušice