MITROVIĆ PARAFIRAO: Prekaljeni golgeter ima zadatak da zeleno-crne dovede do mirne luke!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.01.2023

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iza njih je polusezona za zaborav, ali potezi koje vuku tokom zimske pauze, najavljuju da će nastavak biti daleko uspešniji.

MITROVIĆ PARAFIRAO: Prekaljeni golgeter ima zadatak da zeleno-crne dovede do mirne luke!

Foto: FK Radnički Rudovci

Fudbaleri Radničkog iz Rudovaca jesenji deo sezone u okviru Prve beogradske lige - "grupa B" okončali su na dvanaestoj poziciji, mestu koje se nalazi odmah iznad crte koja vodi u niži rang takmičenja.

 

Svega tri pobede i isto toliko remija u 13 odigranih mečeva nikoga u Rudovcima ne zadovoljavaju. Usled navedenog klub je odlučio da angažuje proverenog napadača koji će moći da nadomesti "hroničnu neefikasnost" Radničkog. Zeleno-crni su tokom prethodne jeseni svega 11 puta matirali protivničke golmane i po tom statističkom parametru lošija je jedino ekipa Omladinca iz Velikog Polja koja je prvi deo šampionata okončala bez ijednog osvojenog boda.

Novi član rudovačkog fudbalskog kolektiva postao je iskusni Mladen Mitrović. Tridesetdvogodišnji popularni "Đango" iza sebe ima bogatu igračku karijeru. Nastupao je za Turbinu iz Vreoca, TEK Slogu iz Velikih Crljena, lajkovački Železničar i lazarevačke klubove Kolubaru i Borac.

Mora se napomenuti da u svim takmičenjima u kojima je do sada bio akter, Mitrović je bio jedan od najboljih strelaca.

Visokog napadača karakteriša dobar udarac nogom, a još bolje se snalazi u šesnaestercu u igri glavom.

Republika

Foto: FK Radnički Rudovci

U Radničkom se nadaju da je opstanak dostižan

 

Svi u Radničkom se nadaju da će popularni "Đango" biti igrač koji će svojim golovima ekipu iz Rudovaca uvesti u mirnu luku i da će sa njim opstanak u ovom rangu takmičenja biti daleko bliži.

Da podsetimo, preolećnu premijeru Radnički će imati u Šopiću gde će odmeriti snage sa ekipom Šumadije. Prvi ovosezonski duel dve ekipe, okončan je podelom bodova, rezultatom 0:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading