ZA JAČI OKLOP: Smederevci u borbi za viši rang, doveli pojačanje iz Prve lige Srbije!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.01.2023

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno je i lider krenuo sa jačanjm igračkog kadra pred nastavak sezone.

ZA JAČI OKLOP: Smederevci u borbi za viši rang, doveli pojačanje iz Prve lige Srbije!

Foto: FK Smederevo 1924

Tokom prethodnog perioda, kada je Srpska liga Zapad u pitanju, uglavnom je svoje redove jačala ekipa FAP-a iz Priboja. Popularne "kamiondžije" u svoje redove dovele su nekolicinu iskusnih fudbalera, čime ih je deo javnosti i pored bodovnog zaostatka, proglasio favoritom u borbi za plasman u viši rang takmičenja.

 

Činilo se da lider, ekipa Smedereva 1924 pasivno gleda na zimski prelazni rok,a li je onda usledila prava transfer bomba.

Novi fudbaler smederevskih "oklopnika" postao je Nenad Sević koji je tokom prethodne jeseni nosio dres ubskog Jedinstva.

Dvadesetšestogodišnji fudbaler koji igra na poziciji levog beka, tokom dosadašnje karijere nastupao je za Drinu iz Ljubovije, Loznicu, valjevsku Budućnost, ivanjički Javor, Kolubaru, Zlatibor i novosadski Mladost GAT.

Tokom prvog dela šampionata Sević je u crveno-belom dresu ubskog kluba odigrao pet mečeva, a jedino je u susretu protiv sremskomitrovačkog Radničkog proveo svih 90 minuta na terenu.

Republika

Foto: FK Smederevo 1924

U Smederevu će se igrati prvoligaški fudbal?

 

Da podstimo, ekipa Smedereva 1924 je prvi deo šampionata u okviru Srpske lige Zapad okončala na liderskoj poziciji sa tri boda više u odnosu na čačanski Borac 1926. Prvi meč u prolećnom delu takmičenja "oklopnici" će odigrati u Bajinoj Bašti protiv ekipe Sloge. Susret je na programu 4. marta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading