LIDER U PROBLEMU: Crveno-beli ostali bez važnog igrača u borbi za ostvarenje ciljeva!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.01.2023

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabran je u idealni tim jesenjeg dela sezone, ali je tokom zimske pauze odlučio da promeni sredinu.

LIDER U PROBLEMU: Crveno-beli ostali bez važnog igrača u borbi za ostvarenje ciljeva!

Foto: FK Radnički 1912 Sombor

Zahvaljujući boljem gol koeficijntu fudbaleri somborskog Radničkog 1912 stigli su do jesenjih lovorika u okviru Srpske lige Vojvodina.

 

Somborci su za samo jedan pogodak imali bolji gol količnik u odnosu na Tekstilac iz Odžaka i u nastavak sezone ulaze sa najbolje startne pozicije kada je borba za viši rang, Prvu ligu Srbije u pitanju.

Međutim, u borbu za plasman u drugi stepen srpskog klupskog fudbalskog takmičenja, Radnički 1912 ulazi značajno oslabljen. Dvadesetsedmogodišnji napadač Luka Jovanić odlučio je da samo nakon šest mrseci provedenih u Somboru, napusti redove crveno-belih i sreću potraži u nekoj drugoj sredini.

Jovanić je tokom prethodne jeseni bio strelac sedam pogodaka i sa punim pravom je uvršten u najbolji tim jesenjeg dela sezone Srpske lige Vojvodina.

Tokom dosadašnje karijre, sada već bivši somborski golgeter, nastupao je TSC, pančevački Dinamo, OFK Bačku, Inđiju, kulski Hajduk 1912, novosadski Kabel, Kolubaru, Feniks 1995, Mladost GAT iz Novog Sada i Borac iz Šajkaša. 

Foto: Printscreen/Nsfudbal.com

Luka Jovanić napustio redove lidera

 

Za sada nije poznato gde će vrsni golgeter nastaviti igračku karijeru.

Somborci će za odlučujuće prolećne borbe morati da potraže novo rešenje u napadu, a borbu za Prvu ligu Srbije započinju na svom terenu. U prolećnoj premijeri dočekaće pančevački Dinamo. Prvi susret dve ekipe crveno-beli su rešili u svoju korist rezultatom 2:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading