NAJAVLJENO SE I OSTVARUJE: Nastavlja se jačanje igračkog kadra - sumorna jesen se ne sme ponoviti!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.01.2023

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što su obećali, u gornjomilanovačkom klubu i ispunjavaju.

NAJAVLJENO SE I OSTVARUJE: Nastavlja se jačanje igračkog kadra - sumorna jesen se ne sme ponoviti!

Foto: FK Metalac Gornji Milanovac

I pored nezavidne pozicije na tabeli, svi u klubu iz grada podno Rudnika, svesni su da se nastavak sezone mora iskoristiti ne samo kako bi se sačuvao prvoligaški status, već da se i formira ekipa koja bi već od predstojeće jeseni krenula u borbu za sam vrh tabele i povratak u Super ligu Srbije.

 

U tom cilju klub je već angažovao krilnog napadača Branislava Markovića, kao i dvadesetsedmogodišnjeg desnog beka Dušana Stevića, kao i Luku Vulina (Kolubara) i Dejana Petkovića (Zlatibor).

Novi član Metalca iz Gornjeg Milanovca postao je Dimitrije Petronijević koji stiže iz redova lazarevačke Kolubare.

Dvadesetjednogodišnji Petronijević igra na poziciji veznog fudbalera, a tokom dosadašnje karijere nastupao je za BSK Borču, čajetinski Zlatibor i već pominjanu Kolubaru iz Lazarevca.

Foto: FK Metalac Gornji Milanovac

Ponovo će se tražiti karta više za mečeve Gornjomilanovčana

 

Tokom prethodne jeseni u zeleno-crnom dresu lazarevačkog kluba zabeležio je 14 nastupa, a 11 puta je bio starter u superligaškoj ekipi.

Treba napomenuti da je nedavno dugogodišnji član Metalca, centralni bek Ilija Milićević napustio Gornji Milanovac i postao član lazarevačkog superligaša.

Da podsetimo, fudbaleri Metalca su započeli pripreme za prolećni deo sezone i do 25. jnuara će raditi u svom gradu. Nakon toga sledi odlazak u Ulcinj gde će se sprovesti i najvažniji deo zimskih priprema, a ekipa će prema unapred utvrđenom planu, do starta nastavka šampionata odigrati sedam pripremnih utakmica.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading