GRADILIŠTE GRADI OZBILJNU PRIČU: U Loznici se stvara moćan tim! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.01.2023

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jesenji rezultati bili su ispod svih očekivanja, ali se u gradu na obalama rečice Štira, stvara ozbiljna fudbalska priča.

GRADILIŠTE GRADI OZBILJNU PRIČU: U Loznici se stvara moćan tim! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Gradilište Loznica

Fudbaleri lozničkog Gradilišta prvi deo sezone u okviru Opštinske lige Loznica okončali su na pretposlednjoj 15. poziciji sa svega tri osvojena boda.

 

Ekipa je zabeležila svega jedan trijumf i to u 14. prvenstvenom kolu kada su na domaćem terenu rezultatom 3:1 savladali gradskog rivala, ekipu Mladosti. Uz navedeno, poražavajuća je i činjenica da je klub ostvario i katastrofalan gol koeficijent 11:93.

Međutim, čini se da se neke stvari u redovima Gradilišta tokom zimske pauze, menjaju. 

Pored sjajne sportske opreme u kojoj će ekipa nastupati u narednom periodu, klub je angažovao i šestoricu pojačanja od kojih se može očekivati da pomognu ostvarenju boljih rezultata tokom predstojećeg proleća.

Jedan od onih od kojih se očekuje da reši gorući problem, jeste golman Uroš Nikolić koji u redove Gradilišta stiže iz ekipe Jadra iz Stupnice. Pored njega dres Lozničana poneće i Stefan Zarić doskorašnji fudbaler Sloge iz Korenite, iz Krajišnika stiže Slaviša Đurđević, dok je iz lozničke Mladosti stigao dvojac fudbalera, Goran Milovanović i Zlatko Migić.

Za sada šesto, poslednje pojačanje jeste Ivan Simić koji u redove Gradilišta stiže kao slobodan igrač.

 

Pored navedenog jačanja igračkog rostera, rukovodstvo Gradilišta iznelo je i plan odigravanja pripremnih susreta. Ekipa će prijateljske mečeve tokom zimske pauze uglavnom odigrati na području Republike Srpske, a protivnici su Pecka Roćević (5. februar), Lokanj (12. februar), Tabanci (19. februar) i OFK Janja (26. februar).

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading