REZULTATA NEMA, ALI NA TERENU SIJAJU: Manekenska forma lozničkog Gradilišta! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.01.2023

22:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imaće čime da se podiče u nastavku šampionata.

REZULTATA NEMA, ALI NA TERENU SIJAJU: Manekenska forma lozničkog Gradilišta! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Gradilište Loznica

Fudbalski klub Gradilište iz Loznice osnovan je 2020. godine i već dve sezone takmiči se u najnižem rangu takmičenja, Opštinskoj ligi Loznice.

 

U svojojprvoj godini postojanja Gradilište je takmičenje okončalo na poslednjoj poziciji na tabeli sa svega šest osvojenih bodova u 26 odigranih mečeva.

Kada je aktuelna sezona u pitanju, Gradilište nije ostvarilo mnogo bolje rezultate. U 15 odigranih mečeva ostvarili su svega jedan trijumf i 14 poraza. Jedinu pobedu ostvarili su u okviru pretposlednjeg prvenstvenog kola kada su 27. novembra na svom terenu savladali gradskog rivala, ekipu Mladosti rezultatom 3:1.

Uz navedeno loše bodovno ostvarenje klub je zabeležio i katastrofalni gol koeficijent 11:93, a najubedljiviji poraz doživeli su u okviru 9. kola na gostovanju u Tršiću, kada ih je domaća ekipa Vuka savladala rezultatom 10:0. Imali su fudbaleri gradilišta još dva rezultatska debakla prethodne jeseni. Ekipa Stolica u Krupnju savladala ih je rezultatom 11:2, dok su meč protiv Paskovca na svom terenu okončali rezultatom 1:10.

 

I pored svega navedenog, klub će u nastavku šampionata "sijati" na terenima širom lozničke opštinske lige. Naime, klub u prolećni deo takmičenja ulazi sa kompletno novom sportskom opremom koja je modernog dizajna i na kojoj bi mogli da im pozavide i klubovi mnogo viših rangova takmičenja.

Ostaje nada da će nova oprema biti i podsticaj fudbalerima da na terenu u nastavku šampionata pruže nešto bolja rezultatska ostvarenja.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading