SEDMI NOVAJLIJA JE TU: Operacija opstanak će biti sa dosta novih lica!

Autor:

Sport

17.01.2023

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojvodina sa dosta novih snaga ulazi u prolećne bitke za opstanak.

SEDMI NOVAJLIJA JE TU: Operacija opstanak će biti sa dosta novih lica!

Foto: FK Vojvodina Bačko Gradište

Tim iz Bačkog Gradišta igra svoju četvrtu vezanu sezonu u Vojvođanskoj ligi.

Republika

Proteklih sezona ekipa se nalazila na sredini tabele, bez neke prevelike opasnosti po pitanju opstanka, ali ove godine to nije slučaj. Na zimsku pauzu sa učinkom 3-0-12 otišli su sa 15. pozicije u ligi. 

Uprava kluba u ovom prelaznom roku vredno radi na jačanju igračkog kadra. Na proleće svi očekuju dosta bolje rezultate i proboj ga mestima koja osiguravaju igranje ovog ranga i sledeće godine. 

Vojvodina je pre dovođenja igrača predstavila novog šefa stručnog štaba. Projekat opstanak sa klupe predvodiće Nenad Rajić. Novajlije u igračkom kadru su za sada Nemanja Jović, Vlada Bošnjak, Marko Bubanja, Aleksa Slijepčević, Igor Dražić i Zoran Stefanov. Klub je danas obelodanio i sedmi dolazak.

Republika

Foto: FK Vojvodina Bačko Gradište

 

Milan Kovačević (23) nosiće dres Vojvodine u nastavku sezone. Kovačević dolazi iz ekipe Jedinstva (Rumenka) sa kojom se takmičio u Vojvođanskoj ligi Jug. Na zimsku pauzu sa sada već bivšim saigračima otišao je sa četvrtog mesta na tabeli. Igrao je još za Vojvodinu (Perlez) i Mladost iz Bačkog Jarka. 

Sada je već izvesno da će tim iz Bačkog Jarka na proleće izaći u dosta izmenjenom sastavu. Vojvodinu je već napustilo nekoliko igrača, iz uprave su poručili da će u predstojećem periodu i dalje biti aktivni na tržištu povodom novih pojačanja. 

Vojvodina drugi deo sezone otvara 5. marta pred svojim navijačima protiv ekipe Mladosti. U prvom susretu u Turiji rezultat je bio 2:0 za domaći sastav. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading