SPISAK POJAČANJA SVE JE DUŽI: Fudbaler internacionalnog iskustva, treći put u karijeri oblači dres Vojvodine!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.01.2023

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užurbano se radi na jačanju igračkog kadra koji će obezbediti ostvarenje klupskih ambicija.

SPISAK POJAČANJA SVE JE DUŽI: Fudbaler internacionalnog iskustva, treći put u karijeri oblači dres Vojvodine!

Foto: FK Vojvodina Bačko Gradište

Fudbalski klub Vojvodina iz Bačkog Gradišta ne može se pohvaliti rezultatima u prvom delu sezone. ekipa je jesen okončala na pretposlednjoj 15. poziciji sa svega devet sakupljenih bodova i razmišljanja svih u klubu usmerena su ka očuvanju statusa u Vojvođanskoj ligi Sever.

 

U tom cilju klub je već angažovao nekolicinu pojedinaca. Trener Nenad Rajić prvo je zimsko pojačanje Vojvodine, a zatim je klub krenuo u operaciju jačanja igračkog kadra. Prvi je u Bačko Gradište stigao Nemanja Jović koji je tokom prethodnog perioda nastupao za Mladost Turiju, a zatim se na vernost "plavima" obavezao i krilni napadač Vlada Bošnjak koji je tokom dosadašnje karijere nastupao za novosadski Proleter, KMF SU Fortunu iz "srpske Atine", Vojvodinu iz Perleza i Dunav iz Starih Banovaca.

Za sada poslednje pojačanje stiže, takođe iz redova Mladosti iz Turije, a u pitanju vezni fudbaler Marko Bubanja koji se treći put vraća u redove kluba iz Bačkog Gradišta. 

Tridesetšestogodišnji fudbaler tokom dosadašnje igračke karijere nastupao je za novosadski Borac, Hajduk iz Čuruga i već pominjanu Mladost Turiju. Bubanja se može pohvaliti i internacionalnim iskustvom s obzirom da je jedan deo igračke karijere proveo na Malti nastupajući za Vajt Iglse i Ortodoks Vizadrse.

Foto: FK Vojvodina Bačko Gradište

Sa iskusnim fudbalerom, opstanak je znatno bliži

 

Da podsetimo, ekipu Vojvodine već na startu prolećnog dela sezone očekuje važan dvoboj protiv Mladosti iz Turije. Meč će se odigrati na igralištu Sportskog centra "Đorđe Tapavica Džoja", a treba napomenuti da je prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan pobedom Mladosti rezultatom 2:0.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading