KLUB OBJAVIO VAŽNO SAOPŠTENJE: Pred nastavak sezone, navijači ovo moraju da znaju!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.01.2023

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osnovani su pre dve godine, ali su za kratko vreme pribrali simpatije ljubitelja fudbala u srpskoj prestonici.

KLUB OBJAVIO VAŽNO SAOPŠTENJE: Pred nastavak sezone, navijači ovo moraju da znaju!

Foto: KFK Ravna Gora

Fudbaleri KFK Ravne Gore u svojoj premijernoj takmičarskoj sezoni kroz Međuopštinsku ligu Beograd - "grupa B" izborili su se za plasman u viši rang i već tokom prethodne jeseni krenuli su u žetvu bodova u okviru petog stepena srpskog klupskog fudbalskog takmičenja.

 

U rezultatskom smislu prvi deo šampionata nije bio na očekivanom nivou. Ravna Gora je u 13 odigranih mečeva ostvarila skor od tri pobede, isto toliko remije i sedam poraza što je bilo dovoljno za 12. poziciju i potpuno je jasno da im u nastavku takmičenja predstoji borba za opstanak.

Da marketing jedne od najmlađih ekipa veliku pažnju poklanja svojim pristalicama, govori podatak da su pokrenuli akciju članstva koja će navijačima ovog kluba omogućiti niz pogodnosti. Tim povodom, KFK Ravna Gora izdala je saopštenje za javnost:

- Svi koji žele da podrže rad kluba, mogu to učiniti preko članstva. Svaki član ostvaruje pravo na popust od 20% na sve artikle kluba koji se nalaze u prodaji (a koje nisu već na akciji). Takođe, svi koji izvrše uplatu članarine do 1. marta imaju besplatan ulaz na utakmice u kojima igramo kao domaćini. Nakon što uplata bude evidentirana na našem računu članska karta se šalje na izradu, a zatim i na vašu željenu adresu.

Foto: KFK Ravna Gora

"Crna trojka" je na potezu

 

Prvu priliku da navijači kluba, popularna "Crna trojka" podrže svoje ljubimce, imaće u prolećnoj premijeri kada ekipa KFK Ravna Gora gostuje ekipi Dunava u Velikom Selu. Prvi susret dve ekipe na startu sezone 2022/23 okončan je podelom bodova rezultatom 1:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading