TREĆI NOVAJLIJA JE PREDSTAVLJEN: Šampion jesenjeg dela sezone na proleće ulazi još jači!

Autor:

Sport

16.01.2023

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borac već sada sklapa tim za viši rang.

TREĆI NOVAJLIJA JE PREDSTAVLJEN: Šampion jesenjeg dela sezone na proleće ulazi još jači!

Foto: FK Borac Sakule

Prvi deo sezone završili su na prvom mestu sa prednošću od dva boda u odnosu na prvog pratioca.

Republika

U prolećne bitke će po svemu do sada urađenom Borac ući sa dosta jačim igračkim kadrom. Za sada je ekipa pojačana dolaskom Aleksandra Markovića i Milana Puškaša

Dres lidera u Opštinskoj ligi na proleće nosiće i Dragoljub Jovanović (29). Jovanović dolazi iz ekipe Tamiša (Farkaždin) sa kojom se takmičio u Gradskoj ligi Zrenjanina. Sa svojim sada već bivšim timom na zimsku pauzu je otišao sa osmog mesta na tabeli.

Republika

Foto: FK Borac Sakule

Dragoljub Jovanović

Igrao je još i za Banat iz Čente i Vojvodinu 1928 iz Perleza, odakle je i rođen. Jovanović je kratko za naš portal povodom prelaska u Borac izjavio:

- Prvenstveno u tim dolazim zbog drugara sa kojima sam već igrao na drugim mestima. Dobro poznajem ekipu i nadam se da ćemo zajedno ostvariti zacrtanje ciljeve. Dolazim u ekipu koja ima najviše moguće ambicije, a i ja takođe želim da napredujem. 

Borac je u prvom kolu prolećnog dela slobodan, a prvi takmičarski meč igra na gostovanji ekipi Voja Gačić. Prvi susret ova dva tima završen je pobedom trenutnog lidera na tabeli rezutlatom 2:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading