BIĆE JOŠ JAČI NA PROLEĆE: Prva sezona od ponovnog osnivanja protiče perfektno!

Autor:

Sport

17.01.2023

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Kraljevo stigao prvi novajlija.

BIĆE JOŠ JAČI NA PROLEĆE: Prva sezona od ponovnog osnivanja protiče perfektno!

Foto: FK Kraljevo

Ekipa Kraljeva iz istoimenog sela takmiči se u Opštinskoj ligi Aleksinac.

Republika

Na zimsku pauzu sa učinkom 7-0-5 otišli su sa četvrtog mesta na tabeli. Lider iz Vitoševca se nalazi na udaljenosti od 10 bodova. Ekipa je posle šest godina pauze ponovo aktivirana. Za njihovu povratničku sezonu u takmičenju može se reći da beleže odlične rezultate.

Uprava kluba želi da na proleće ostvare što bolje rezultate, pa se zbog tog cilja krenulo sa jačanjem igračkog kadra. Prvo pojačanje za nastavak prvenstva je Miloš Marinković. Marinković igra na bekovskoj poziciji, igrač je sa velikim iskustvom. Dolazi iz Rutevca, a nosio je još i dres Bobovišta i Rudara. 

Marinković je kratko za naš portal povodom novog angažmana izjavio:

- Drago mi je da se vraćam starim drugarima. Sa dosta igrača sam već igrao, odlično se poznajemo i nadam se da ćemo ostvariti što bolje rezultate na proleće. 

U redovima Kraljeva veruju da su dobili ozbiljno pojačanje za duge staze. Sa Marinkovićem žele da već u prvoj godini ponovnog osnivanja kluba naprave odlične rezultate, a da se kasnije postavi kao cilj i viši rang. 

Sastav Kraljeva prolećni deo prvenstva otvara na gostovanju u Dubrujevcu. U prvom susretu ova dva tima Sloga je savladana na gostovanju rezultatom 2:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading