STOJAN OD DANAS U PLAVO BELOM JATU: Igrač koji može da odgovori na više pozicija na terenu!

Autor:

Sport

16.01.2023

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na proleće se očekuje velika borba za prva dva mesta.

STOJAN OD DANAS U PLAVO BELOM JATU: Igrač koji može da odgovori na više pozicija na terenu!

Foto: FK Ratar Kruščica

Sprema se igrački kadar za proleće

Dugogodišnji član Druge južnobanatske lige cilja prva dva mesta na kraju sezone.

Republika

Ukoliko se na proleće ponovi start od početka jesenjeg dela, pozicije koje daju priliku za viši rang neće biti daleko. Igrački kadar je već ojačan dolaskom Madić Nedeljka. Madić je dres Banatula zamenio za obeležija tima iz Kruščice.

Drugi novajlija Ratara je Stojan Stojšić (34). Stojšić je momak koji je dobro poznat u Južnobanatskom fudbalu. Igrač koji donosi odmah kvalitet na terenu, zna da reaguje iz senke, ali mu nije ni strana uloga lidera. Već četiri i po godine nosi dres Karaša iz Jasenova, na zimsku pauzu u PFL-u Pančevo njegov sada već bivši tim završio je na poslednjem mestu na tabeli.

Republika

Foto: FK Ratar Kruščica

Stojan je plavo-beli

Igrao je još i za Dunav (Banatska Palanka), Vulturul (Grebenac), BAK (Bela Crkva), Banat (Dupljaja) i Borac (Vračev Gaj). Ekipi Ratara će sigurno doneti veliko iskustvo na terenu i dosta će značiti u prolećnim borbama za što bolju poziciju na tabeli. 

Prolećni deo prvenstva Mladost započinje na gostovanji ekipi Banata. U prvom susretu tim iz Dupljaje poražen je na gostovanju rezultatom 6:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading