KUJU SE PLANOVI ZA NASTAVAK SEZONE: Petorica fudbalera napustila klub - formiranje igračkog rostera tek sledi!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.01.2023

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uveliko se radi na formiranju ekipe koja bi mogla u narednom periodu da napadne i plasman u viši rang takmičenja.

KUJU SE PLANOVI ZA NASTAVAK SEZONE: Petorica fudbalera napustila klub - formiranje igračkog rostera tek sledi!

Foto: FK Sloga Erdevik

Fudbleri Sloge iz Erdevika tokom prvog dela šampionata u sezoni 2022/23 ostvarili su više nego zapažene rezultate.

 

Klub je prethodnu jesen okončao na trećoj poziciji Vojvođanske lige Jug sa četiri boda manje u odnosu na lidera, Hajduk iz Divoša i jasno je da se svi u mestu koje pripada opštini Šid, nadaju da već tokom predstojećeg proleća klub može napasti i plasman u viši rang, Srpsku ligu Vojvodina.

Rukovodeće strukture uveliko rade na formiranju igračkog kadra koji će moći da odgovori težnjama kluba u narednim mesecima, a sportski sektor je obavestio javnost da su petorica dosadašnjih članova Sloge, napustila klub.

U pitanju su Mihajlo Makivić, Jovan Trnić, Nemanja Stojšić, Srđan Drobac i Marko Stojčić. Uz zahvalnost igračima koji su do sada bili deo kolektiva iz Erdevika, rukovodstvo je najavilo da će u narednom periodu informisati javnost o pojačanjima koja će stići među crveno-bele.

Foto: FK Sloga Erdevik

U Erdeviku imaju velike ambicije

 

Da podsetimo, ekipa Sloge će u prolećnoj premijri na svom igralištu u Erdeviku dočekati Jedinstvo iz Rumenke. Biće to duel trenutno trećeplasirane i četvrtoplasirane ekipe vojvođanskog Juga i jasno je da pobednik ovog meča sa punim pravom može da se nada borbi za plasman u viši rang, Srpsku ligu Vojvodina.

Prvi susret dve ekipe koji je na startu aktuelne sezone odigran u Rumenci, ubedljivo je pripao fudbalerima Jedinstva koji su slavil irezultatom 6:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading