KRENULA I DIZELKA: Pred Pančevcima je istorijska polusezona! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.01.2023

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Bubamara" se ponovo zakotrljala i u Pančevu.

KRENULA I DIZELKA: Pred Pančevcima je istorijska polusezona! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Železničar Pančevo

Iza njih je zasigurno najuspešnija polusezona u klupskoj istoriji. Prethodnu jesen okončali su na deobi druge pozicije Prve lige Srbije i svi u klubu se nadaju da će u narednom periodu klub omogućiti i da se njihov grad upiše na mapu Srbije, kao grad koji ima člana elitnog ranga srpskog klupskog fudbalkog takmičenja.

 

Fudbalski klub Železničar iz Pančeva započeo je pripreme za nastavak sezone. Trener Tomislav Sivić okupio je igrački pogon "Dizelke" na stadionu Sportskog centra "Mladost" čime je misija "plasman u Super ligu" i zvanično započela.

Prema rečima šefa struke pančevačkog kluba, ekipa će prva tri dana raditi jednom dnevno, a zatim će na teren izlaziti po dva puta, uz tri slobodna dana do 27. januara kada ekipa odlazi na četrnaestodnevne pripreme u tursku Antaliju.

Svojprvi pripremni susret "Dizelka" će odigrati 25. januara na stadionu SC "Mladost", a protivnik je ekipa OFK Vršca.

Tokom priprema u turskom letovalištu, Železničar će odigrati pet mečeva. Već su dogovoreni susreti sa kazahstanskom Sogdianom /29. januar), Takimijem iz Danske (1. februar), Dinamom iz Tbilisija (6. februar) i ruskim Akronom (9. februar), dok se još uvek traži protivnik za susret koji bi trebao da se odigra petog dana meseca februara.

 

Da podsetimo, Železničar je prvi deo sezone okončao sa 37 bodova na kontu, koliko ima i beogradski Grafičar i u nastavku sezne sledi velika borba za plasman u Super ligu Srbije. Već u prvom prolečnom kolu na programu je veliki derbi. Pančevci gostuju upravo ekipi Grafičara u susretu koji je na programu 25. februara i nakon kojeg će mnogo toga biti jasnije.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading