POLUSEZONA VELIKIH OČEKIVANJA: Dok se radovi na novom stadionu privode kraju, loznički prvoligaš pali motore - cilj je samo jedan! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.01.2023

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loznički prvoligaš upalio motore...

POLUSEZONA VELIKIH OČEKIVANJA: Dok se radovi na novom stadionu privode kraju, loznički prvoligaš pali motore - cilj je samo jedan! (FOTO GALERIJA)

Foto: Youtube.com/printscreen/Loznica Info

Fudbalski klub Loznica u ponedeljak 9. januara započeo je sa pripremama za nastavak sezone.

 

Pred zeleno-belima je velika obaveza da, u sezoni kada će grad kroz koji protiče rečica Štira dobiti jedan od najmodernijih sportskih objekata ne samo u Srbiji, sačuva prvoligaški status i udari temelje na kojima će klub u dogledno vreme napasti i plasman u srpsku fudbalsku elitu.

Na početku priprema, trener Loznice Nebojša Nešković je izneo svoja očekivanja vezana za predstojeći period, ali je i govorio o igračkom kadru koji će pokušati da ostvari planirane klupske ciljeve:

- Nastavljmo sa radom. Želimo da pokažemo da možemo da se izborimo sa svim problemima. Očekujem da će u klub stići još trojica ozbiljnih igrača. U pitanju su fudbaleri koji donose kvalitet, ali i dalje imaju planove koji su vezani za inostranstvo i Super ligu, tako da moramo biti maksimalno strpljivi - istakao je trener Nešković za "InfoLo" i dodao:

- Imamo i nekoliko igrača na probi. Ideja je da napravimo tim koji će biti spoj mladosti i iskustva. Zato smo mladom reprezentativcu Srbije Lazaru Mićiću koji je 2003. godište, pridodali Đorđa Jakovljevića koji je 2002. godište. Matvej Martinkevič je dobio srpski pasoš, tako da će i on biti bonus igrač. Tu je i Nemanja Ivanović koji se oporavlja od povrede i za koga očekujem, kada se bude potpuno spremio, da predstavlja veliko pojačanje. Radmanovac je takođe bonus igrač, što dovodi do zaključka da imamo priličan broj mladih fudbalera koji će uz starije imati mogućnost da napreduju i koji će predstavljati budućnost kluba.

 

Uskoro bi u dresu lozničkog kluba trebao i da se pojavi jedno dobro poznato fudbalsko ime?

- Očekujmo da uskoro stigne i Darko Stanojević. Popularni Cipi iza sebe ima bogato internacionalno iskustvo. On bi zasigurno doneo veliko iskustvo i sigurnost u poslednjoj liniji i zaista se nadam da ćemo ga uskoro imati na treningu - zaključio je šef stručnog štaba lozničkog prvoligaša.

Ekipa Loznice će tokom zimskih priprema odigrati ukupno šest kontrolnih mečeva, a jedan deo trenažnog procesa obaviće i u Krupnju.

Prolećnu premijeru zeleno-beli će imati u Inđiji gde će se u prvom kolu sastati sa ekipom Inđije Toyo Tires. Prvi meč dve ekipe koji je odigran u Klupcima, inđijki fudbaleri su rešili u svoju korist rezultatom 3:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading