MOTORI SE USKORO PALE: U iščekivanju pojačanja, poznat je raspored pripremnih susreta!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.01.2023

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povratak u rang takmičenja u kojem su poslednji put egzistirali u sezoni 2016/17, u ovom momentu predstavlja (ne)moguću misiju.

MOTORI SE USKORO PALE: U iščekivanju pojačanja, poznat je raspored pripremnih susreta!

Foto: FK Sloga Temerin

Šest sezona uzastopno fudbaleri Sloge iz Temerina takmiče se u okviru Vojvođanske lige Jug, a po osnovu ostvarenja u prvom delu šampionata, povratak u viši rang takmičenja, u ovom momentu teško je ostvariv.

 

Tokom prethodne jeseni Temerinci su ostvarili skor od sedam pobeda, dva remija i šest poraza i 23 osvojena boda dovoljna su za poziciju u sredini tabele, koja donosi mirnoću kada je borba za opstanak u pitanju, ali istovremeno i klub je trenutno daleko od borbe koja bi mogla da donese plasman u Srpsku ligu Vojvodina.

U prethodnom periodu klub su napustila trojica fudbalera. Dres temerinske Sloge tokom prolećnog dela šampionata neće nositi Papović, Ungar i Miletić i dok navijači licitiraju sa imenima potencijalnih pojačanja, rukovodstvo kluba uz poslove vezane za angažovanje novih akvizicija, radi i na organizovanju predstojećih zimskih priprema.

Zvanično je saopšteno da klub u trenažni proces ulazi 22. januara kada će biti i zvanično organizovana prozivka igračkog kadra, a već sada je poznat i raspored odigravanja pripremnih susreta.

Foto: FK Sloga Temerin

Raspored pripremnih mečeva temerinske Sloge

 

Pre starta nastavka takmičenja, ekipa Sloge će odigrati pet prijateljskih susreta. Prvi meč je zakazan za 4. februar kada će Temerinci odmeriti snage sa Fruškogorcem iz Sremske Kamenice. Samo dan kasnije sledi duel protiv Mladosti iz Turije, a 11. februara temerinski tim će odmeriti snage sa Vojvodinom iz Bačkog Gradišta. Do okončanja zimskih priprema klub će odigrati još dva susreta i to protiv Bečeja 1918 (18. februar) i OFK Siriga (25. februar).

Premijeru u nastavku šampionata Sloga iz Temerina imaće na svom terenu, a prvi prolećni protivnik biće ekipa Radničkog iz Nove Pazove. U prvom susretu dve ekipe Sloga je u Novoj Pazovi slavila minimalnim rezultatom 1:0.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading