FOKUS NA DISCIPLINI I MOTIVACIJI: Trener vršačkih crveno-belih nema dilemu na startu priprema - cilj je samo jedan! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.01.2023

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvomesečna pauza je okončana.

FOKUS NA DISCIPLINI I MOTIVACIJI: Trener vršačkih crveno-belih nema dilemu na startu priprema - cilj je samo jedan! (FOTO GALERIJA)

Foto: OFK Vršac

Okupljanjem na Gradskom stadionu, pripreme za nastavak sezone u okviru Prve lige Srbije započeli su i vršački fudbaleri.

 

OFK Vršac, kao debitant u prvoligaškoj konkurenciji, jesenji deo sezone okončao je na visokoj osmoj poziciji sa skorom od sedam pobeda, četiri remija i osam poraza i svi u Vršcu se nadaju da će tokom predstojećeg proleća klub uspeti da obezbedi plasman u plej-of fazutakmičenja, što bi svakako predstavljalo veliki uspeh.

Kada je reč o igračkom kadru na koje će trener Nenad Mijailović moći da računa, mora se reći da je on gotovo identičan kao tokom prethodne jeseni. Crveno-bele su napustili jedino Matija Babović i Ognjen Mažić, dok je prvo pojačanj stiglo iz redova Crvene zvezde, a u pitanju je doskorašnji omladinac ovog kluba, Petar Graonja.

Svoja očekivanja na startu priprema izneo je i šef stručnog štaba vršačkog prvoligaša:

- Svi igrači koje smo želeli da zadržimo ostali su u timu, u završnim smo pregovorima sa potencijalnim pojačanjima, ali o njima više narednih dana. Trenutno nam je fokus na motivaciji i disciplini na putu do našeg cilja, to je opstanak u ligi kroz plasman u plej – of. Igrači su tokom zimske pauze radili po individualnim programima i u naredna dva dana na lekarskim pregledima i testiranjima biće jasno u kakvom su stanju stigli na početak priprema - istakao je Mijailović.

 

Plan zimskih priprema je sledeći:

- Posle dvodnevnog testiranja, ekipa će na vršačkom stadionu raditi do 29. januara i do tada odigrati tri pripremne utakmice. Protiv rumunskog trećeligaša Deve (21. januar), protiv Železničara iz Pančeva (25. januar) i meč protiv još jednog rumunskog trećeligaša, Kornivula (28. januar). OFK Vršac 30. januara kreće u Međugorje gde će tokom sedam dana boravka odigrati dve utakmice, protiv drugoligaša GOŠK-a iz Gabele (1. febrauar) i višestrukog šampiona BiH, Zrinjskog iz Mostara (4. februar).

Po povratku u Vršac očekuju još tri meča. Crveno-beli će odmeriti snage sa Omladincem iz Novih Banovaca, Politehnikom iz Temišvara, a generalna proba pred nastavak sezone zakazana je sa ekipom Smedereva 1924. Sva tri navedena susreta biće odigrana na Gradskom stadionu u Vršcu.

Prolećnu premijeru OFK Vršac će imati na svom stadionu 25. februara kada će ugostiti ekipu sremskomitrovačkog Radničkog.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading