PRED DUEL SA BRAZILOM: Selektor dobio iznenadno pojačanje - Piksiju će sada biti znatno lakše! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.11.2022

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za večerašnji spektakl.

PRED DUEL SA BRAZILOM: Selektor dobio iznenadno pojačanje - Piksiju će sada biti znatno lakše! (FOTO)

Foto: Starsport

Utakmicom protiv Brazila, nacionalna selekcija Srbije započinje svoje učešće na Svetskom prvenstvu u Kataru.

 

Prema očekivanju, fudbalska reprezentacija Srbije imaće veliku podršku navijača tokom duela sa "Kariokama", a slobodno možemo reći da je nekoliko sati pre početka toliko iščekivanog suseta, selektor Dragan Stojković dobio veliku podršku svog dobro poznatog kolege koji će naš nacionalni tim bodriti sa tribine stadiona u Lusailu.

Naime, u Katar je stigao Svetislav Stevanović, poznatiji kao "Limeni" trener koji je kompletan svoj život posvetio fudbalu, a javnosti je postao poznat po specifičnom načinu na koji vodi mečeve svog Fudbalskog kluba Radnički 1918 iz Ratkova.

Foto: republika.rs

Svetislav Stevanović Limeni u Kataru

 

Popularni "Limeni" je rođen 21. septembra 1948. godinu u mestu Rakitovo, opština Odžaci. Pre pune jedne decenije postao je YouTube atrakcija zbog svog srčanog obavljanja trenerskog posla, a kasnije se čak oprobao i u rijaliti programima u Srbiji.

Da podsetimo, FK Radnički 1918 iz Ratkova ove sezone se takmiči u okviru Vojvođanske lige "Sever", a nakon prvog dela šampionata ekipa zauzima 10. poziciju sa 19 osvojenih bodova i skorom od šest pobeda, jednog remija i osam poraza.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading