NASTAVAK AKCIJE: Romantičari vraćaju stari sjaj - OFK Beograd staje uz rame sa Večitim rivalima!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.11.2022

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Akcija sređivanja fudbalskog zdanja na staroj Karaburmi se nastavlja.

NASTAVAK AKCIJE: Romantičari vraćaju stari sjaj - OFK Beograd staje uz rame sa Večitim rivalima!

Foto: OFK Beograd

Nedeljama unazad traje akcija sređivanja Omladisnkog stadiona koju organizuju navijači OFK Beograda, ali i svi poštovaoci renomiranog kluba sa stare Karaburme.

 

Nakon čišćenja tribina oronulog stadiona, plavo-beli su započeli i sa sređivanjem prostorija "Gradskog butika" koji se nalazi podno tribina Omladisnkog stadiona, a ideja je da prodajom dresova, ali i ostalih prozivoda sa klupskim znakom, OFK Beograd može da prihoduje određena sredstva koja su neophodna za normalno funkcionisanje kluba.

Foto: OFK Beograd

"Gradski butik" na Omladinskom stadionu

 

Da podsetimo, klub se nedavno našao pred gotovo nerešivim finansijskim problemima, ali je sveopštim angažovanjem sportske javnosti za sada situacija u određenoj meri stabilizovana čime je klub uspeo da mirno uđe u samu završnicu jesenjeg dela sezone.

OFK Beograd, dva kola pre kraja borbi u beogradskoj grupi srpskoligaškog karavana, zauzima petu poziciju sa 20 osvojenih bodova i realnim izgledima da se na proleće uključi čak i u borbu za plasman u drugi stepen srpskog fudbalskog takmičenja.

U poslednjem meču ove jeseni koji će se odigrati na Omladinskom stadionu, "Romantičari" u subotu 12. novembra sa početkom od 13.30 časova dočekuju ekipu Studentskog grada.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading