ONI SANJAJU TROFEJ: Obavljen žreb završnice kupa - sledi pravo fudbalsko usijanje!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.11.2022

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osam najboljih beogradskih fudbalskih klubova naredne srede 16. novembra boriće se za plasman u samu završnicu kup takmičenja.

ONI SANJAJU TROFEJ: Obavljen žreb završnice kupa - sledi pravo fudbalsko usijanje!

Foto: Fudbalski savez Beograda

Završnica nacionalnog kup takmičenja na prostoru Fudbalskog saveza Beograda obuhvatiće kolektive od Dobanovaca do Padinske Skele.

 

U Pres centru gradske kuće fudbala održan je žreb četvrtfinala, a na njemu je učestvovalo sedam članova beogradske grupe srpskoligaškog karavana, kao i kolektiv iz Padinske Skele kao jedini tim koji se u aktuelnoj sezoni takmiči u četvrtom rangu takmičenja - Beogradskoj zoni.

Derbi ove runde takmičenja odigraće se na Omladinskom stadionu gde će se sastati OFK Beograd i Zemun dve ekipe koje su pre samo desetak dana odmerile snage u prvenstvenom duelu, a susret na staroj Karaburmi je okončan podelom bodova 0:0.

Uz navedeni susret treba napomenuti i predstojeći meč u Padinskoj Skeli gde će se u borbi za polufinale sastati aktuleni lideri trećeg i četvrtog stepena srpskog fudbalskog takmičenja, ekipe PKB-a i OFK Zvezdare.

 

- Parovi četvrtfinala Kupa FSB-a:

Budućnost (Dobanovci) - BSK Borča

OFK Beograd - Zemun

PKB Padinska Skela - OFK Zvezdara

BASK TEK - Sinđelić

Mečevi u Dobanovcima, Omladinskom stadionu, Sportskom centru "Tibor i Dragan" i Carevoj Ćupriji na programu su 16. novembra sa početkom od 13 časova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading